K.Ch. Tania z białaczką w domku z Guciem

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 21, 2010 7:39 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Śliczna i wyjątkowa Taniunia :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lip 21, 2010 17:54 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

terenia1 pisze:
MIKUŚ pisze:Niestety diagnoza się potwierdziła.
TANIA MA BIAŁACZKĘ :cry:

No cóż niestety ale tak czy inaczej domek poszukiwany :!:

z białaczka mozna zyc długo i szczęśliwie...moje trzy nie narzekają chyba :D (moze bardziej na nie chuchać chcemy...)
Wrzucę Tanie na NK...jutro....w adopcjach poszukiwanych...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 21, 2010 19:54 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

A moja Miszka z białaczką żyła u mnie tylko pół roku, z tegto końcówka nie była zbyt fajna - sikanie gdzie popadnie, w tym pod siebie :(((
No ale być może została wzięta z piwnicy zbyt późno...., no ale i tak była zajebistym kotkiem

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lip 21, 2010 23:00 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Mara S pisze:......... no ale i tak była zajebistym kotkiem........

I oto właśnie chodzi. :wink:
MIKUŚ

Post » Śro lip 21, 2010 23:10 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Kot może zwalczyć białaczkę, zastosujcie interferon ludzki.
Już 5 kotów nam wyszło z białaczki po ok. roku leczenia.
Białaczka była już objawowa.

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Czw lip 22, 2010 1:22 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

cangu pisze:

Kot może zwalczyć białaczkę, zastosujcie interferon ludzki.
Już 5 kotów nam wyszło z białaczki po ok. roku leczenia.
Białaczka była już objawowa.

i o tym mówię..jednym sie nie udało, a inne zyja i walczymy...Jeden nasz wyzdrowiał...a Tania źle nie wyglada i wierze,ze ma szanse dziewczynka :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 22, 2010 7:39 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

A interferon ludzki to jakie koszty?

Mara S

Post » Czw lip 22, 2010 8:08 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Mara S pisze:A interferon ludzki to jakie koszty?
nie duże tym bardziej, że podaje się z przerwami ale problem jest w zdobyciu go;(
Przesyłka też jest ciężka gdyż musi być schłodzony;(

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Czw lip 22, 2010 21:31 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

interferon juz kilka razy ściągałysmy z Ukrainy i stosowałysmy w leczeniu fip-a,ale bez efektów.
Można spróbować i podać go Tani ,a nóż się uda...

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 23, 2010 8:14 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

mar_tika pisze:interferon juz kilka razy ściągałysmy z Ukrainy i stosowałysmy w leczeniu fip-a,ale bez efektów.
Można spróbować i podać go Tani ,a nóż się uda...

A czy to leczenie, które pierwotnie było zaplanowane (to za 1000) to nie jest tez interferon tylko, że koci :?: :?: :?:

A z ciekawostek moja karmicielka stosuje MMS - daje to kotom - tym z rakiem właśnie i w ogóle kurde wariatka daje to im na wszystko np. KK, świerzb i najlpesze, że twierdzi, że to pomaga! http://www.miraclemineralpolska.pl/index.php?p=3

Jest to b. silny środek bakteriobójczy więc myślę, że jakieś źdźbło prawdy może w tym być. Na razie dałam ojcu - chemikowi książke o tym środku, żeby ocenił czy faktycznie to może pomagać i być może on spróbuje na sobie :ryk:

Mara S

Post » Pt lip 23, 2010 14:46 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Marcie pomylił cię interferon z cykloferonem który kupuje się na Ukrainie chyba to nie jest to samo, a kuracja Tani bedzie przeprowadzona kocim interferonem.
Ale domek dalej poszukiwany :!:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lip 23, 2010 19:56 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

terenia1 pisze:Marcie pomylił cię interferon z cykloferonem który kupuje się na Ukrainie chyba to nie jest to samo, a kuracja Tani bedzie przeprowadzona kocim interferonem.
Ale domek dalej poszukiwany :!:

Masz rację popipcyło mi się :roll:
Cykloferon ściągałyśmy z Ukrainy i próbowałyśmy leczyć koty z fipem.A Tańka bedzie leczona Virbagenem :roll:
Przepraszam za zamieszanie

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 23, 2010 20:18 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Prosimy o banerek dla Tańki :!:

terenia1

Post » Sob lip 24, 2010 7:34 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Ale dziewczyny cykloferon TO KOCI INTERFERON!!!!!!!!

Trzeba się dowiedzieć dlaczego virbagen a nie cykloferon :roll:

I jedno i drugie jest interferonem kocim :|
MIKUŚ

Post » Sob lip 24, 2010 23:23 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Basiu to ja już sama nie wiem :( tym nie mniej jednak szukamy domku dla Tańki :!: :!: :!: :!:

terenia1

[poprzednia][następna]