Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 09, 2010 13:40 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro cze 09, 2010 14:01 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

:ok: wielkie dzięki za ogłoszenia. Ja mam niestety taki młyn, że nie mam czasu się tym zająć. Chociaż chłopaki chcą mi pomóc z pracą magisterską. Ostatnio jak wyszłam do łazienki to Jimmi dopisał mi kilka linijek. Było to coś w stylu: "kjaflllllllllllsjsuioadllhgdsaiuuuulxzzzzzzppppsfduepzauwannfeaw" niestety to nie na temat i musiałam skasować :roll:
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Śro cze 09, 2010 14:03 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Rudaa pisze:

:ok: wielkie dzięki za ogłoszenia. Ja mam niestety taki młyn, że nie mam czasu się tym zająć. Chociaż chłopaki chcą mi pomóc z pracą magisterską. Ostatnio jak wyszłam do łazienki to Jimmi dopisał mi kilka linijek. Było to coś w stylu: "kjaflllllllllllsjsuioadllhgdsaiuuuulxzzzzzzppppsfduepzauwannfeaw" niestety to nie na temat i musiałam skasować :roll:

nie powiedziałaś mu jaki temat, a potem się dziwisz :?
p.s. myślę że pazurki można podciać - o ile Ci sie to uda :mrgreen:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro cze 09, 2010 14:04 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Rudaa pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: kreatywne chłopaki :mrgreen: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro cze 09, 2010 14:10 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Natomiast Kotulanka z Kleciny , już po sterylce, doszła do siebie, wraca dzisiaj na swoje "stare smieci"
Obrazek

jessi74

Post » Śro cze 09, 2010 14:16 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

jessi74 pisze:Natomiast Kotulanka z Kleciny , już po sterylce, doszła do siebie, wraca dzisiaj na swoje "stare smieci"
Obrazek

Mam nadzieję, że pan z warsztatu się nią zaopiekuje :roll: Koteńka nie wykazywała nawet minimalnej chęci oswojenia się :( Chyba jednak wybrała wolność :? Oby tylko dobrzy ludzie ją dokarmiali i miała jakiś dach nad głową :(

Agness78

Post » Śro cze 09, 2010 14:19 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

też mam taką nadzieję :( ponieważ będe już pod wieczór i pana pewnie nie zastanę napiszę mu kartkę i włoże w drzwi warsztatu , zostawię też dla kici trochę suchej karmy jako wyprawkę

Agness78 - ta klatka w której była kicia jest Twoja?

jessi74

Post » Śro cze 09, 2010 14:40 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

jessi74 pisze:też mam taką nadzieję :( ponieważ będe już pod wieczór i pana pewnie nie zastanę napiszę mu kartkę i włoże w drzwi warsztatu , zostawię też dla kici trochę suchej karmy jako wyprawkę

tak, moja. Nie jest mi obecnie potrzebna, więc jak potrzebujecie to ją trzymajcie.

Agness78

Post » Śro cze 09, 2010 19:10 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:też mam taką nadzieję :( ponieważ będe już pod wieczór i pana pewnie nie zastanę napiszę mu kartkę i włoże w drzwi warsztatu , zostawię też dla kici trochę suchej karmy jako wyprawkę

tak, moja. Nie jest mi obecnie potrzebna, więc jak potrzebujecie to ją trzymajcie.

o to fajnie! chce ją pożyczyć babazgaga :ok: w takim razie na okolo dwa tygodnie ją pożyczamy

jessi74

Post » Śro cze 09, 2010 19:13 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:Natomiast Kotulanka z Kleciny , już po sterylce, doszła do siebie, wraca dzisiaj na swoje "stare smieci"
Obrazek

Mam nadzieję, że pan z warsztatu się nią zaopiekuje :roll: Koteńka nie wykazywała nawet minimalnej chęci oswojenia się :( Chyba jednak wybrała wolność :? Oby tylko dobrzy ludzie ją dokarmiali i miała jakiś dach nad głową :(

I Kotulanka przejechała się z nami na Klecinę , tramawajem w transporterku, na miejscu popatrzyła przez transporter na "stare śmieci" ...... a tam puste miski...... pusto..... i bezdomnie .....
Kotka pojedzie do Beatki mamy, do domku z ogródkiem pod Częstochową :ok: , razem z inną dzikuską, z którą poznała się na "tymczasie " u Beatki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Śro cze 09, 2010 19:14 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

pierwszy raz dziś mi się gęba uśmiechnęła....
dzięki dziewczyny...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro cze 09, 2010 19:16 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

wow! Cudnie :mrgreen: :dance: :dance2: :dance: :piwa:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro cze 09, 2010 19:18 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

dagmara-olga pisze:pierwszy raz dziś mi się gęba uśmiechnęła....
dzięki dziewczyny...

ja też taka radosna wracałam..... mimo że dzisiaj duchota okropna we Wrocławiu ...a z burzą to tylko postraszyło i nic....

jessi74

Post » Śro cze 09, 2010 19:20 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

jessi74 pisze:
dagmara-olga pisze:pierwszy raz dziś mi się gęba uśmiechnęła....
dzięki dziewczyny...

ja też taka radosna wracałam..... mimo że dzisiaj duchota okropna we Wrocławiu ...a z burzą to tylko postraszyło i nic....

dokładnie.... wracałam z pracy po 17-tej i padał lekko deszczyk ale tak prażyło słońce że ledwo się dało oddychać :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro cze 09, 2010 19:26 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

to jeszcze raz ta koteczka, jak ją pierszy raz zobaczyłam, zdjęcie jeszcze z warsztatu, ale warsztat niestety niebawem idzie do rozbiórki, a teren przeznaczony jest pod budowę...
Obrazek[/quote]

jessi74

[poprzednia][następna]