Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Gibutkowa, właśnie podali że ogłaszają alarm przeciwpowodziowy dla Wrocławia. Czy wasze schroniska i przytuliska są bezpieczne?
mmk pisze:Info znowu z Trójki z lokalnego sztabu antykryzysowego- kierownik schroniska w Kędzierzynie wraz z pracownikami i wolontariuszami przenieśli zwierzeta na "pogórek" (tak to nazwali), są otoczone wodą, ale bezpieczne, łodziami dowożą potrzebne rzeczy. Koczują tak od wczoraj. Schronisko jest zalane całowicie, ale jest puste! Oby to była prawda!
yosia pisze:ufff, cale szczescie
odra do schroniska we wroclawiu nie dotrze, ale blisko jest sleza, czyli odnoga odry. ale najpierw zaleje mnie, wiec jakby co to dam znac
Gibutkowa pisze:yosia pisze:ufff, cale szczescie
odra do schroniska we wroclawiu nie dotrze, ale blisko jest sleza, czyli odnoga odry. ale najpierw zaleje mnie, wiec jakby co to dam znac
Yosia jakby co to przypłynę na ratunek na materacu, bo pontona ni mam
yosia pisze:Gibutkowa pisze:yosia pisze:ufff, cale szczescie
Yosia jakby co to przypłynę na ratunek na materacu, bo pontona ni mam
i bedziemy plywac i ratowac koty, "1. specjalny pulk kociego ratownictwa wodnego we wroclawiu"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Kasiasemba, Patrykpoz i 298 gości