Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 16, 2010 19:33 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Obłednie się cieszę, że Tytus natychmiast się zaaklimatyzował :D :D :D
Mam nadzieję, że przyjażń z rezydentem wkrótce rozkwitnie!!! Za to i za zdrówko, oczywiście, zaciskam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzekujemy Wam, drodzy Duzi Tytusa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Czekamy na dalsze relacje i fotki :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie maja 16, 2010 19:42 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Nawet nie wiecie, jak super extra i cudownie było przyjść dzisiaj do schroniska i nie spotkać się tam z Rudolfem - Tytusem :mrgreen:
Keirzontko i Raging_Locust -wielkie dzięki za wyciągnięcie rudzielca zza krat :1luvu:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie maja 16, 2010 20:02 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

do weta lepiej idźcie. On niby w schronie zachowywał się stoicko i baaardzo spokojnie, ale na pewno cała sytuację przeżywał i w stresie był. A że wiek ma słuszny, to i jakieś przeziębienie może się przyplątać. Lepiej mieć to na oku.
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie maja 16, 2010 20:16 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Nie bardzo mogę pisać, bo sami zobaczcie :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Nie maja 16, 2010 20:22 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Keirzontko pisze:Nie bardzo mogę pisać, bo sami zobaczcie :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

:1luvu:

WarKotka

Post » Nie maja 16, 2010 20:22 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Keirzonto cudowny chłopak cudowne fotki i cudowni duzi :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie maja 16, 2010 20:25 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Satyr77 pisze:Keirzonto cudowny chłopak cudowne fotki i cudowni duzi :1luvu: :1luvu:

Calym sercem się pod tym podpisuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie maja 16, 2010 21:34 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Jaki Tytusek jest na tych fotkach szczęśliwy :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon maja 17, 2010 6:20 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Cud, miód, orzeszek, malina :1luvu: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 17, 2010 8:19 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

cudownie czytać takie wieści i oglądać takie fotki :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto maja 18, 2010 1:44 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

w kwestii formalnej - czy mogę prosić o namiary kontaktowe (mail ew. tel.) do ogłoszeń Tytuska-Rudolfa-Klocka? Bo wiszą póki co w starej wersji, a trzeba go przenieść do działu koty w dt ;)

niezły miziak z niego, nie? :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto maja 18, 2010 8:22 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Asiu, wierzysz w to że oddadzą Tytusa? :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto maja 18, 2010 17:08 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

gosiaa pisze:Asiu, wierzysz w to że oddadzą Tytusa? :mrgreen:

nie bałdzo.... ;)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto maja 18, 2010 17:37 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Hej,
Tak na szybko, bo zaraz wychodzimy, a chłopaki pierwszy raz zostają całkowicie same w domu. Generalnie jest super, to megaspokojny kot... Jakby tego było mało, to w rezydencie - Józku, obudziła się nagle agresja. Nie to żeby się zaraz bił, ale syczy na Tytusa... A ten jest na zasadzie "ale o co chozzi?" i odchodzi... Trochę mi go szkoda, bo pląta się pod ścianami - wczoraj przespał pół dnia na dywaniku w ubikacji, widocznie wystraszył się troszkę Józka. Ale jak przyjdzie co do czego, to przyłazi na łóżko i strzela z bańki, więc nie jest tak źle.

W nocy (musiało być nad ranem, bo ja byłem na nogach do 4.) jakiś nieznany sprawca obsikał buty współlokatorowi... Ale stawiam raczej na Józka, bo u niego to recydywa :D a Tytus tylko uprawiał miłość z moim trampkiem. ;)

Dzisiaj było ok, w pewnym momencie doszło do takiego kompromisu (podobno, mnie nie było w domu), że oba kocury spały z Keirzontkiem - jeden w nogach, drugi w dogodnej do strzelenia baranka okolicy. ;)

No, miało być szybko, a wyszedł elaborat...
It doesn't think, it doesn't feel
It doesn't laugh or cry
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die

Raging_Locust

Od: Śro paź 01, 2008 20:19

Post » Wto maja 18, 2010 17:46 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Raging_Locust pisze:W nocy (musiało być nad ranem, bo ja byłem na nogach do 4.) jakiś nieznany sprawca obsikał buty współlokatorowi... Ale stawiam raczej na Józka, bo u niego to recydywa :D a Tytus tylko uprawiał miłość z moim trampkiem. ;)

Józio powiedział, co myśli o całej sytuacji :mrgreen:

Dogadają się chłopaki, na początku często są animozje, a potem wielka przyjaźń :ok: :ok: :ok: :ok:

WarKotka

[poprzednia][następna]