Arni - ma wymarzony Dom! [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 11, 2010 12:50 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

Madziu! super te Twoje maluchy! mój ma gorzej, bo moje damy na niego patrzą z miną pt.: co to za kurdupel się tu kręci?
a jego ciągnie "do swoich" i próbuje podchodzić. a te maupy syczą i spitalają byle dalej od niego! :twisted: rormalnie jakby czuć było od chłopaka... :roll:
edit: literówki :oops:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto maja 11, 2010 13:14 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

Obrazek

ruru pisze:matko ile kociąt!
a to dopiero początek sezonu :strach: :strach:
ale bądzmy dobrej myśli
może to ostatnie niewysterylizowane kocice
i więcej nie będzie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Niestety, kocięta są
na Limanowskiego - w tym tygodniu robiny rozeznanie, w zeszłym roku próbowalismy tam łapać, udało się ciachnąć jedną kotkę, potem karmiciela proszona o niekarmienie układała mięsko w krzakach, a my sterczalyśmy jak glupie po nocach....
na Zamenhofa - nie udało się złapać kotki, właśnie urodzila, druga w zaawansowanej ciąży, karmicielka bezradna,
na Urzędniczej - kotka podobno nielapalna, chyba ostatnia niewycięta z tego rejonu (kilkanaście złapałam tam rok temu), zawsze widac ją w jednym okienku piwncizym, ale karmicielka wie, jak namierzyć..
a ja mam bryndzę czasową, kompletną..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto maja 11, 2010 17:43 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

ja dopiero dzis dostalam namiar do tego wspolnego watku maluszkow :ok:
wiec tak pokrotce streszcze co sie dzieje u nas :roll: ..
Pan Bilbo jest w pelni samodzielny :ok: ..zjada wszystko co mu daje :ok: ..pije Mixol nadal z miseczki,choc na wieczor lub poranne karmienie musi byc szybko z buteleczki i smoka :ok: ..no i dzis Pan Bilbo ma mala rewolucje zoladkowa i jest pod scisla moja obserwacja :roll: ..
Pan Frodo jest taki spioszek :lol: ..wiecznie spi..troszke tam podje mieska,ale woli byc nadal karmiony :lol: ..
oba to bardzo ale to bardzo traktorkowe kocurki :1luvu: ..no i bawia sie z Pumką-Cyckiem z czego jest smiechu co niemiara :ryk: ..
Miko stara sie im matkowac :roll: ..lize brzuszki i pod ogonkami :ok: ..jak je przywiozlam to nosila je w pysku tam gdzie bylam,bo przeciez jak moglam je zostawic :roll: ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto maja 11, 2010 17:47 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

Cieszę się ogromnie że wszystkie maluchy zdrowe, miały wielkie szczęście, dostały od Was olbrzymią szansę :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto maja 11, 2010 18:14 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

jak odbiore auto od mechanika(stoi juz 2 tyg),to jade do Seidla zlikwidowac wewnetrzne zycie Pana Frodo i Pana Bilbo..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto maja 11, 2010 19:15 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

Jej, jakie śliczne te Maluszki :D :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto maja 11, 2010 19:29 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

Pan Frodo:
Obrazek

Pan Bilbo:
Obrazek

Obrazek

Ciepła

Post » Wto maja 11, 2010 19:38 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

ATLA, jedno Twoje słowo a Kleofasek dostaje towarzystwo, chłopca mam jednego biało-szarego

<script src='http://img69.imageshack.us/shareable/?i=czarnaibrat.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Obrazek</noscript>
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Wto maja 11, 2010 20:08 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

o Ciepla, fajnie, że dotarłaś z maluchami :mrgreen:
dziś byłam po mleczko w Seidlu i Ania Zmienniczka mi powiedziała, że odrobaczanie dopiero, jak porządnie będą już same jadły.....a moja panienka jeszcze lubi pocyckać strzykawkę :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto maja 11, 2010 20:12 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

magdaradek pisze:o Ciepla, fajnie, że dotarłaś z maluchami :mrgreen:
dziś byłam po mleczko w Seidlu i Ania Zmienniczka mi powiedziała, że odrobaczanie dopiero, jak porządnie będą już same jadły.....a moja panienka jeszcze lubi pocyckać strzykawkę :roll:

magdaradek nie darowalabym sobie jakby mnie tu nie bylo :ok:
ja myslalam o zmianie mleka na jakies niemowlece :roll: ..
Pan Frodo i Pan Bilbo staraja sie byc samodzielni,ale rano i wieczorkiem lubia possac smoka z mlekiem :wink:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto maja 11, 2010 20:35 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

to tak jak moja Alinka :) Królewna lubi się popieścić po prostu :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto maja 11, 2010 20:37 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

ale brzydactwa ;)
szczegolnie te bure :1luvu:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto maja 11, 2010 22:01 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

goska_bs pisze:ale brzydactwa ;)
szczegolnie te bure :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk:
Siem pod tym podpisuję :wink:

Ależ fajny, żłobkowy wątas :D :D :D
Oby wszystkie maleńtasy miały takie szczęscie, jak te, które trafiły do Was, dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto maja 11, 2010 22:37 Re: Łódź;4-tygodniowe maluszki - niedługo będziemy szukać domków

bordo pisze:ATLA, jedno Twoje słowo a Kleofasek dostaje towarzystwo, chłopca mam jednego biało-szarego

<script src='http://img69.imageshack.us/shareable/?i=czarnaibrat.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Obrazek</noscript>

Cudeńka :1luvu: :1luvu: Nie wiem które rozkoszniejsze :mrgreen:
Matko Boska miej mnie w swojej opiece i pozwól odrobinę rozsądku zachować :!:
No ale, czy jest coś cudowniejszego i bardziej rozbrajającego niż kociak????????? Nie ma!!
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia][następna]