Ruda kotka bez oczka w typie Norwega- ma wspanialy DOM!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 7:47 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Hej, plan wycieczki mam taki, że w piątek jestem we wsi paredziesiąt km przed Gdańskiem, a w sobotę lub niedzielę jadę nad morze do Władysławowa, Chałup albo może tylko do Gdańska. To się okaże, ale na pewno jakoś się dogadamy i kicia przyjedzie z nami do Warszawy.

Gaota, czyli kicia przyjeżdża do Warszawy wieczorem 30.05, tak? Plan mamy mniej-więcej dograny :)
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Śro maja 12, 2010 10:05 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Wełna jedzie z Elbląga do Warszawy 23 maja.

Dziewczyny, a ona teraz jak? Jest w ciazy? Ma aktualnie młode?
Co oni robią z kociakami?
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro maja 12, 2010 11:06 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

kordonia pisze:Wełna jedzie z Elbląga do Warszawy 23 maja.

Dziewczyny, a ona teraz jak? Jest w ciazy? Ma aktualnie młode?
Co oni robią z kociakami?

Rozdaja bo łądne sie rodza :roll:
Nie dawno miala 2 , podobno nie przezyly.

a w sobotę lub niedzielę jadę nad morze do Władysławowa, Chałup albo może tylko do Gdańska

To by było super! Jadac do Włądka raczej musicie jechac droga z Redy, tak spowrotem. Wtedy bysmy juz kicie przekazali jakbyscie wracali.

Mysle, ze im mniej "przesiadek" tym dla kotenki lepiej. Fajnie jak gaota wezmie ja stad az do Wawy, w wawie chwilke poczeka ( chociaz mam zle doswiadczenia z czyms takim :x ) i odbierze juz ja TZ Pieczarki..

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Czw maja 13, 2010 12:39 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

TŻ jest teraz w Warszawie i potem na pewno będzie pod koniec maja. Im szybciej się ją ciachnie tym lepiej bo może być zaciążona.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Czw maja 13, 2010 13:32 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Pieczarko, a będzie może w Warszawie 30 maja? Edit: późnym wieczorem.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw maja 13, 2010 21:04 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

gaota pisze:Pieczarko, a będzie może w Warszawie 30 maja? Edit: późnym wieczorem.

Będzie ale do 28 maja. W piątek wieczorem wraca do domu-do Krakowa. Później na pewno będzie mój kolega który lubi i chętnie wozi koty. Dowiem się kiedy będzie tak na wszelki wypadek.

Pieczarka

Post » Wto maja 18, 2010 8:35 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

P o z d r o w i o n k a

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon maja 24, 2010 7:35 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Jak tam z transportem do Warszawy. TŻ jest w Warszawie. Będzie wracał we wtorek albo w środę. Jak się nie zgramy to za kilka dni pojedzie do Warszawy mój kolega. Jest sprawdzony pod wzgledem transportu kociego.

Pieczarka

Post » Pon maja 24, 2010 7:49 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Pieczarka pisze:Jak tam z transportem do Warszawy. TŻ jest w Warszawie. Będzie wracał we wtorek albo w środę. Jak się nie zgramy to za kilka dni pojedzie do Warszawy mój kolega. Jest sprawdzony pod wzgledem transportu kociego.

Ja jestem w gotowości, jakby co.
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Pon maja 24, 2010 15:18 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

W niedzielę odbieram kotkę od Angel, późnym wieczorem jestem w Warszawie. Pieczarko, dobrze byłoby wiedzieć kiedy dokładnie Twój znajomy ją odbierze. Jeśli to nie będzie np. dzień później, to pewnie potrzebny będzie tdt w Warszawie. Angel, czy w niedzielę kotka będzie już u Ciebie na mnie czekała? Warto byłoby ją dzień wcześniej złapać, ale to pewnie sama dobrze wiesz. Rozumiem, że transporter powinnam wziąć swój.
Wysyłam do Was na priwa swój nr telefonu, poproszę o Wasze i Twój adres, Angel.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon maja 24, 2010 15:33 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Już precyzuję transporty.
TŻ wraca we wtorek do Krakowa, kolega w środę w tym tygodniu. Potem kolega jedzie w piatek, będzie przez weekend w Warszawie i będzie wracał do Krakowa we wtorek lub środę tj 1/2 czerwca.

kasia_czy oferowała tymczsowy tymczas. Możesz potwierdzić. Podaj mi na PW telefon i adres. Dam Ci namiary na mojego kolegę. Będzie miał transporter.

Pieczarka

Post » Pon maja 24, 2010 19:34 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Pieczarka pisze:Już precyzuję transporty.
TŻ wraca we wtorek do Krakowa, kolega w środę w tym tygodniu. Potem kolega jedzie w piatek, będzie przez weekend w Warszawie i będzie wracał do Krakowa we wtorek lub środę tj 1/2 czerwca.

kasia_czy oferowała tymczsowy tymczas. Możesz potwierdzić. Podaj mi na PW telefon i adres. Dam Ci namiary na mojego kolegę. Będzie miał transporter.

Potwierdzam oferowany tymczas. Kocicę mogę przejąć po trasie. Swoję namiary już ślę na pw.
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Pon maja 24, 2010 19:55 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

gaota i kasia_czy proszę dogadajcie się ze sobą w sprawie odbioru. Tak bedzie najprościej. Ja już wysłałam do kasa_czy namiary na mnie i kolegę.

Pieczarka

Post » Śro maja 26, 2010 17:55 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Mam dodatkowy transport. Tż jedzie do Warszawy w piątek wieczorem i wraca w niedzielę 30 maja. Dam mu kontener. Gdyby się coś jescze zmieniło to dam znać.
kasia_czy możemy się jakoś umówić na niedzielę. O której będziesz miała Rudą u siebie?

Pieczarka

Post » Śro maja 26, 2010 18:09 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Pieczarka pisze:Mam dodatkowy transport. Tż jedzie do Warszawy w piątek wieczorem i wraca w niedzielę 30 maja. Dam mu kontener. Gdyby się coś jescze zmieniło to dam znać.
kasia_czy możemy się jakoś umówić na niedzielę. O której będziesz miała Rudą u siebie?

Do mnie Rudzia przyedzie późnym wieczorem, konkretnie nie mogę powiedzieć o której.
Gaota mi ją przywiezie do domu. Pewnie dopiero w trasie okaże się, jak szybko będzie w Warszawie.
Obrazek Obrazek

kasia_czy

[poprzednia][następna]