Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marlon pisze:Nie mamy co robić z tymi kotami, czuje się bezsilna, jestem załamana.... wrócą do babci, syn je wypuści i zostaną przejechane przez samochody....
menial pisze:Cholera utknęłam w tym pierniczonym londynie, bo wulkan wybuchł i loty zostały wstrzymane! (ale, to brzmi....)).
Lille My pisze:Z wielką chęcią przygarnę na tymczas 1 kotka - konkretnie Buraczka bez oczka. Myślę, ze moje kocury nie będą miały nic przeciwko. Za 2-3 miesiące, po okresie "rekonwalescencji", zostanie przeniesiony na stałe do mojej siostry. Wszystko jest już uzgodnione:)
PROSIŁABYM WIĘC O INFORMACJĘ, GDZIE OBECNIE PRZEBYWA!
Mogę go zabrać dopiero w poniedziałek 19.04 po godz. 16-tej, gdyż do jutra włącznie jestem poza Gdańskiem.
Lille My pisze:Z wielką chęcią przygarnę na tymczas 1 kotka - konkretnie Buraczka bez oczka. Myślę, ze moje kocury nie będą miały nic przeciwko. Za 2-3 miesiące, po okresie "rekonwalescencji", zostanie przeniesiony na stałe do mojej siostry. Wszystko jest już uzgodnione:)
PROSIŁABYM WIĘC O INFORMACJĘ, GDZIE OBECNIE PRZEBYWA!
Mogę go zabrać dopiero w poniedziałek 19.04 po godz. 16-tej, gdyż do jutra włącznie jestem poza Gdańskiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 288 gości