Nie widać transportu na horyzoncie. Pytam ze wszystkich stron i nic. On już mógłby siedzieć w ciepłym domku, opiekunka tymczasowa też się trochę niecierpliwi. Wszystko już przygotowane na jego przyjazd.....
Pixia, czy rozwazałaś opcję przyjechania pociagiem do Gdyni po niego? Albo pani, która będzie DT? Czy problemem są kwestie finansowe zwiazane z wyjazdem? MOge je pokryć.
Lub mogłybyśmy spotkac sie w połowie drogi, jeśli do Gdyni byłoby Ci za daleko. Np. w Słupsku.
Ostatnio edytowano Pon maja 03, 2010 18:57 przez kordonia, łącznie edytowano 1 raz
Pani niestety nie ma takiej możliwości. Rozważałam przyjazd po niego ale niestety. Sfera prywatna się tak zagmatwała, że nie mogę zostawić mieszkania na tak długo bez kontroli bo może dojść do nieszczęścia.
Ja nie obrócętam i z powrotem wciągu jednego dnia na trasie Elblag- Szczecin, niestety, w połowie drogi byłoby to wykonalne, i dla wszytkich czas nie byłby tak długi. Mogę sfinansować podróż pociagiem dla kogoś, kto wybrałby się w taką trasę ze Szczecina? Moze macie kogos takeigo znajomego? Jakaś wrazliwa znajoma nastolatka? Itp. Wiecej zaoferować nie mogę.