Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2010 14:38 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Ruach pisze:
Jasmina pisze:Siiiiiik Siiiiik

I KTO MI TERAZ PODSKOCZY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Siiiiiiik Siiiiiiik

zwracam sie do MODA PUCHATKOWA :roll: o przywołanie Jasminy do porządku :twisted:
1. że sikać TU nie wolno
2. szantażować TU nie wolno
3. tu należy PORZĄDEK WuCeTOWY zaprowadzić rasras,

bo inaczej nam całe puchatkowo zaśmierdnie.........

strasznie tu nasikane.....muszę octem umyc i okna otworzyć....Obrazek
jak mi jeden kot przed odjajkowaniem spompował się w Yarisce-nie było siły.....samochód sprzedalam :evil: ...komu Puchatkowo??? :mrgreen: cena do negocjacji...
Serniczek

Post » Śro mar 17, 2010 14:45 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

do negocjacji ??? 8O
Puchatkowo jest bezcenne :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Śro mar 17, 2010 14:50 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

UUUUUPS :oops: :oops: :oops:
To była Pomroczność Postadopcyjno-Okołopuchatkowa (PPO) :?
Tylko nie mod 8O - JUŻ MNIE TU NIE MA :| :| :|
Jasmina

Post » Śro mar 17, 2010 14:59 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:UUUUUPS :oops: :oops: :oops:
To była Pomroczność Postadopcyjno-Okołopuchatkowa (PPO) :?
Tylko nie mod 8O - JUŻ MNIE TU NIE MA :| :| :|

Wracaj, wracaj, bo jak nie, to MODEM zostaniesz!!!!
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Śro mar 17, 2010 15:34 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

1-Jasmina wraca rasras i leje tylko do kuwety..ma za to mozliwośc wyboru żwirku
2-Puchatkowo wypierzemy Karcherem
Jasmina zdjęcia Twojej koci -bo bedzie żle..... :evil:
Serniczek

Post » Śro mar 17, 2010 17:48 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

No właśnie, Jasmina to chyba obiecała zdjęcia kotki jeszcze w poprzedniej części :?:
I nie dała nadal :?

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Śro mar 17, 2010 18:29 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pewnie nie ma wcale kotów....to szpieg z haukunowa :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro mar 17, 2010 18:59 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

WCALE, ŻE NIEEEEEEEE :crying: :crying: :crying:

Jasmina być po prostu bystra inaczej i nie umieć wysłać zdjęć na maila :crying: :crying: :crying:

Koty są zupełnie realne - dzisiaj L+D miały akcję zębową, w wyniku której Lolka będzie scerbata :mrgreen:
Od rana się jeszcze nie pozbierały i są kompletnie nawalone - ale dzięki Bogu, już po akcji :ok:
Tyle, że młoda, jak się okazało, musi być odrobaczona :roll: - więc one też muszą być po raz kolejny, potem musi być zaszczepiona (hodowcy się przypomniało w ostatniej chwili, że daaawno nie była :roll: ) a na koniec jeszcze przypomniało się, że dobrze jej sprawdzić zęby :roll:
Jednym słowem, ciocia Jasmina idzie pod most liczyć latarnie :evil:
Ale, co tam - grunt, że ŚPIMY JUŻ DRUGĄ NOC, a domu panuje piękna, czysta, melodyjna......CISZAAAAA :spin2: :spin2: :spin2:
Jasmina

Post » Śro mar 17, 2010 19:04 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Ale, co tam - grunt, że ŚPIMY JUŻ DRUGĄ NOC, a domu panuje piękna, czysta, melodyjna......CISZAAAAA :spin2: :spin2: :spin2:

Mówiłam, że tak będzie ;)

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro mar 17, 2010 19:14 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

estre pisze:Mówiłam, że tak będzie ;)

PROROK, CY COOOOOO 8O 8O 8O
Jasmina

Post » Śro mar 17, 2010 19:34 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:
estre pisze:Mówiłam, że tak będzie ;)

PROROK, CY COOOOOO 8O 8O 8O

Jasmina wszystkie koty muszą się dotrzeć :ryk:
To tak jak ludzie :mrgreen: ja ze swoim TŻ już 15 lat się męczę i jeszcze nie raz się chlamy jak "pies z kotem"
A tak serio ,w skrajnych przypadkach tak jak u mnie :oops: gdy adoptowałam Ufiego przez 2 dni było super a potem w moich rezydentów tj Rudusia i Alusia[*] jakby cuś pier***** i skończyła się sielanka :evil: przeganiały Ufiego bezlitośnie ,odganiały od misek ,kuwety ,łapoczynom nie było końca :oops: podjęłam wtedy decyzję że dla dobra kota trzeba szukać innego domu niż mój :oops: Ufi mieszka teraz u mojej mamy w Niemczech razem z kotką Lulą (też wychowaną i uratowaną przez nas ) jest radosnym olbrzymim kocurem ,śpi z ludziem ,i często nas odwiedza :1luvu:
Teraz jest już super jak przyjeżdża ,ale nie ma Alusia [*]...

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro mar 17, 2010 19:43 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

kasiunia773 pisze:podjęłam wtedy decyzję że dla dobra kota trzeba szukać innego domu niż mój

I właśnie to jest ta subtelna różnica między TŻ-tem a kotem --- temu pierwszemu znacznie trudniej znaleźć nowy DS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasmina

Post » Śro mar 17, 2010 19:47 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

To już wiem dlaczego mój sobie znalazł DT... TŻ znaczy się, nie kot. :oops:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro mar 17, 2010 20:17 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

kinga w. pisze:To już wiem dlaczego mój sobie znalazł DT... TŻ znaczy się, nie kot. :oops:

Kinguś mój TŻ też ma DT we Wiedniu :oops: mam go w domu raz w miesiącu w weekendy ,i to nie zawsze :evil:
Ale w naszej sytuacji gdy na leczenie dziecka wydajemy kosmiczne pieniądze polska pensja to porażka :oops: :evil: a mamy przecież bezpłatną opiekę medyczną ... :evil: :evil: :evil:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro mar 17, 2010 20:29 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

kasiunia773 pisze:
kinga w. pisze:To już wiem dlaczego mój sobie znalazł DT... TŻ znaczy się, nie kot. :oops:

Kinguś mój TŻ też ma DT we Wiedniu :oops: mam go w domu raz w miesiącu w weekendy ,i to nie zawsze :evil:
Ale w naszej sytuacji gdy na leczenie dziecka wydajemy kosmiczne pieniądze polska pensja to porażka :oops: :evil: a mamy przecież bezpłatną opiekę medyczną ... :evil: :evil: :evil:

A znam to z autopsji. Mój jest w UK - widzimy się dwa - trzy razy w roku. Kicha cokolwiek i ciężko tak na odległość...
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

[poprzednia][następna]