Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:a może ktoś potrzebuje takie śliczne ciochobiegiviewtopic.php?f=20&t=109631
majka2222 pisze:Dyzio i jego mała przyjaciółka. Koty były niezadowolone, że je niepokoję, bo to ich pora spania. Mała na mnie nasyczała, ale jest miła, nieagresywna, na ręce spokojnie. Mięciutka i puszysta, chociaż ma juz ok. 8 miesięcy. Je za dwóch i pięknie rosnie. Chyba jej ta puszystośc zostanie.
OKI pisze:majka2222 pisze:Dyzio i jego mała przyjaciółka. Koty były niezadowolone, że je niepokoję, bo to ich pora spania. Mała na mnie nasyczała, ale jest miła, nieagresywna, na ręce spokojnie. Mięciutka i puszysta, chociaż ma juz ok. 8 miesięcy. Je za dwóch i pięknie rosnie. Chyba jej ta puszystośc zostanie.
Takie piękne kociaste, komu, komu?
majka2222 pisze:Dziękuję za podrzucanie podczas mojej nieobecności. Już jestem po świętach. Wczoraj i dzisiaj na mój telefon z ogłoszenia dzwonił jakiś nieokrzesaniec. Nie chodziło mu o koty, ale żeby zrobić głupi dowcip. Mam nadzieję, że nie niepokoił opiekunki.
jessi74 pisze:OKI pisze:majka2222 pisze:Dyzio i jego mała przyjaciółka. Koty były niezadowolone, że je niepokoję, bo to ich pora spania. Mała na mnie nasyczała, ale jest miła, nieagresywna, na ręce spokojnie. Mięciutka i puszysta, chociaż ma juz ok. 8 miesięcy. Je za dwóch i pięknie rosnie. Chyba jej ta puszystośc zostanie.
Takie piękne kociaste, komu, komu?
hop świąteczne!![]()
po świteach zabieramy się na całego za szukanie kotkom domu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości