Dla Was Kochani wieści mamy takie:).......Mania w piątek idzie na wizytę kontrolną:)Jak wszystko będzie dobrze i tego grzyba zabiliśmy zanim zdążył się rozwinąć MaTyLda może isć do adopcji:) Czyli ROBIMY CASTING NA WSPANIAŁY DOMEK:):):)Dzisiaj wet powiedział ,że wygląda świetnie:)
Chłopaki tez dadzą radę:)Mania była w strasznym stanie...a dom czyni cuda:):)Więc Monia dużo miłości i walcz o te maluchy ,przy Twojej pomocy napewno staną na łapki:)
zdjęcia mam ale wstawie dopiero jutro jak przyjdzie transfer:/ niestety mam zje...go iplusa i fotki po zuzyciu transferu wczytują mi się po pół godziny:/proszę o cierpliwośc:)Jutro fotki będą:)
Mania znowu kicha;( I ogólnie tak mi jej zachowanie nie pasuje,jest bardzo apatyczna;( Jutro zabieram ją do weta...zobaczymy co powie.Może z tą apatycznością przesadzam....może maluchy tak długo śpią:/...i kichnęła też tylko raz :/ ale wolę dmuchać na zimne:)
Wg mnie lepiej dmuchać na zimne i nawet na wyrost doszukiwać się choroby, niż przeoczyć pierwsze symptomy i doprowadzić do nieszczęścia. Daj znać po weterynarzu. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Oby!
Fundacja PRO EQUO Szczecin / Moryń kontakt 798 442 668 proequo@gmail.com