Kruszyna pisze:Kociaki mają się dobrze - codziennie meldują się na jedzenie, potem mają sjestę na stróżowej kanapie.
To chociaż tyle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Kociaki mają się dobrze - codziennie meldują się na jedzenie, potem mają sjestę na stróżowej kanapie.
Kruszyna pisze:Basia jest chyba kotnaMoja mam negocjuje przetrzymanie jej w transporterze w stróżówce chociaż przez dwie doby, ale kiepsko jej idzie
Na domiar złego jeszcze nie udało mi się wysępić talonów na sterylkę
Agness78 pisze:Kruszyna pisze:Basia jest chyba kotnaMoja mam negocjuje przetrzymanie jej w transporterze w stróżówce chociaż przez dwie doby, ale kiepsko jej idzie
Na domiar złego jeszcze nie udało mi się wysępić talonów na sterylkę
Kruszyna, nie ma na co czekać. Jak nie ma jej gdzie przetrzymać to może zawieźcie ją na sterylkę do schronu - można to załatwić z M.D.
Po sterylce odbierzcie i tyle... Oczywiście ryzyko jest, ale w schronie teraz nie ma chyba żadnej zarazy, więc lepsze takie rozwiązanie niż maluchy za chwilę z którymi nie będzie wiadomo co zrobić![]()
DT mało.... a wydaje mi się że ostatnio coraz mniej chętnych do pomocy
Kruszyna pisze:Tak chyba zrobię. Mam nadzieję, że uda mi się to załatwić przed świętami. Trzymajcie kciuki, żeby się pokazała, jak po nią przyjadę![]()
![]()
Szykuję się na piątek/sobotę.
alessandra pisze:podpisane
nooo i jest jeden komentarz przeciw- jakiś takiś od czapki zdeka