Burek piwniczny do uśpienia "bo cierpi" - ma swój dom!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 14, 2010 7:00 Re: Burek piwniczny przyniesiony do uśpienia "bo cierpi"

Do góry :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto cze 08, 2010 21:52 Re: Burek piwniczny przyniesiony do uśpienia "bo cierpi"

A z Burkiem, co?
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto cze 08, 2010 22:25 Re: Burek piwniczny przyniesiony do uśpienia "bo cierpi"

Z tego co wiem miał pojechać do Niemiec. Potwierdzę to w najbliższym czasie.
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Śro cze 09, 2010 20:47 Re: Burek piwniczny przyniesiony do uśpienia "bo cierpi"

:ok: :ok: :ok: za dobre wieści i wspaniały domek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lip 05, 2010 19:50 Re: Burek piwniczny przyniesiony do uśpienia "bo cierpi"

Burkowski już w nowym domu w Niemczech.
Ma się dobrze, tylko nie może jeść karm z Royala bo jest na nie uczulony, zaczyna się drapać i ma wysypkę. Biedna nowa właścicielka chciała mu kupić co najlepsze, a tu zonk, bo zamiast odkarmienia kota jak najlepiej miała wizyty u weta.
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Wto lip 06, 2010 9:26 Re: Burek piwniczny do uśpienia "bo cierpi" - ma swój dom!

współczuję :((...
pewnie karmy typu Orien i Akana by były dobre..., ale są mniej smaczne...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto lip 06, 2010 9:57 Re: Burek piwniczny przyniesiony do uśpienia "bo cierpi"

bluerat pisze:Burkowski już w nowym domu w Niemczech.
Ma się dobrze, tylko nie może jeść karm z Royala bo jest na nie uczulony, zaczyna się drapać i ma wysypkę. Biedna nowa właścicielka chciała mu kupić co najlepsze, a tu zonk, bo zamiast odkarmienia kota jak najlepiej miała wizyty u weta.

RudyiSrebrnyKot pisze:współczuję :((...
pewnie karmy typu Orien i Akana by były dobre..., ale są mniej smaczne...

Gratuluję domku :ok:

Mój Stefan ma dokładnie to samo więc stawiam na uczulenie na drób! Wszystkie RC chyba zawierają kurczaka i wszytkie mi uczulają Stefana - natomiast Acana Zielona już nie. Teraz np. je jakąś tanią karmę :oops: , ale wołową i jest dobrze. Natomiast jeśli dałabym mu surowego kurczaka bądź karmę z kurczakiem dostałby wysypki ;/ Jeśli pani tak bardzo chce karmić |Royem to może poleć kaczkowego ? W naszym przypadku się sprawdza ;)
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Wto lip 06, 2010 16:13 Re: Burek piwniczny do uśpienia "bo cierpi" - ma swój dom!

A czy ma jakieś towarzystwo? Bo on Polak to może sie z koleżeństwem nie dogadać :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia]