Testy zrobimy. Z tymczasem gorzej, bo generalnie, jak my byśmy mogły, to ona by już w tymczasie była Jedyny nasz tymczas jest jeszcze okupowany przez 4 kociaki ze Szczęśliwej Siódemki - ich adopcje są w toku...
Zobaczymy, może da radę przenieść ją do schroniskowego budynku. Tylko mieszkałaby w transporterku
Zdaje sobie z tego sprawe. Miałam 2 lata temu Kocurka z przewlekłym katarem. Wiem jak katar potrafi byc ciężki do zwalczenia. Maurycemu mimo leczenia, brania wymazów i zmian antybiotyków nigdy do końca ten katar nie minął. Co jakis czas mial nawroty.
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Karotko trzymam mocno kciuki, nie jedną bidę schroniskową już wyciągnęłaś z choroby i znalazłaś jej wspaniały dom, jeśli Opisia przyjedzie do Ciebie trafi do najlepszego DT
Jak dobrze pójdzie, to będą 3 koty do Poznania Czekam na resztę referencji dla Karotki, żeby móc przedstawić DT pozostałym koleżankom z AFN-u Ja mam czas brnąć przez wątki na miau, wiec już jestem zachwycona oferowanym DT, ale nie wiem, czy pozostali znajdą na to czas. Więc poprosiłam parę osób o referencje
Dziewczyny myślę, że jak najszybciej trzeba kotkę przewieść do DT Po pierwsze kotka bardzo się męczy z tym katarem a po drugie każdy dzień to dla niej szybsze leczenie, które nie okłamujmy sie może uratować jej życie. Nie ma na co czekać!