Akima pisze:Odnawiam allegro. Zapytuję co z Sarną, Józkiem, Guciem i Grosikiem?
Ponawiać Gucia. Nikt nawet nie zadzwonił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Odnawiam allegro. Zapytuję co z Sarną, Józkiem, Guciem i Grosikiem?
miszelina pisze:Kto jutro będzie z wolontariuszami na Kocimskiej?!
Bo niestety wczorajsze pranie jeszcze nie wyschłoi przenieśliśmy suszarkę do łazienki, żeby nie przeszkadzała w Cat-roomie. Przydałoby się przed przyjściem wolontariuszy złożyć i schować. Nabój z pralki oraz Iwanowy koc zabrałam do prania do domu. Proszek oczywiście został
![]()
I co do licha zrobimy z kolejnym stolikiem, który tam wylądował? Niedługo nie będzie jak się ruszyć w pierwszym pomieszczeniuCzy ktoś ma pomysł na wykorzystanie papierowych ścinków? Pewnie można do kuwet, ale kto to chce?!
Zakręcona jestem na maksa. Jutro wizyta z całą czwórką u weta.
aania pisze:witam
nie wiem,czy to właściwe miejsce,ale zameldujemy się z Gapą cffaniarą. Dziewczynka przyjechała, obwąchała wszystkie kąty uprzejmie pozwoliła mi się pogłaskać, zajęłamoje miejsce w łóżkurano metodą zasiedlenia kolan pozbawiła mnie porannej kawy(wrrr..)a potem na zasadzie pokornego cielęcia biegała między mną a Behemotem domagając się pieszczot. teraz jako że dzieci wstały i zaczęło się zamieszanie zajęła strategiczną pozycję Bóg jeden wie gdzie(koty wiedzą, nie powiedzą...)
maja215 pisze:Mam prośbę...dziś wieczorem do stalego domu idzie braciszek skarpetki,jutro prawdopodobnie Julka,a w czwartek Skarpetka...a ja nie mam ani jednej umowy adopcyjnej.
Nie mógł by mnie ktoś poratować i podrzucić kilka egzemplarzy?
Będę ogromnie wdzięczna.
P.S A może ktoś jest w posiadaniu telefonu od Etiopii,to proszę na pw .może ona ma umowy,to bym podeszla do niej bo to prawie sasiadka.
Pozdrawiam.
EDIT: Dzięki wielkie za pw.Już dzwoniłam,niestety Etiopia nie jest w posiadaniu umów.
Więc moja prośba aktualna,kto mógłby mnie poratować kilkoma umowami adopcyjnymi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 567 gości