Miziaki szukają DS, W-wa, wszyscy bezpieczni, ~Sambo alergik

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 15, 2010 11:02 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, jutro odjajczamy Sambo

No to fajny miziak z tego Karola, towarzyska bestia

Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon sty 18, 2010 16:04 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, jutro odjajczamy Sambo

Sambuś
Obrazek Obrazek Obrazek

Karol :1luvu: Obrazek Obrazek
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Wto sty 19, 2010 8:36 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, jutro odjajczamy Sambo

Kochane chłopaki

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon sty 25, 2010 12:01 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, jutro odjajczamy Sambo

Sambo łysieje.
Wczoraj byliśmy w lecznicy.
To nie grzybica. Albo alergia albo jakaś choroba immunologiczna.
A Sambo ma w tej chwili łyse place na obu udach.

ariel

Post » Wto sty 26, 2010 19:57 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, jutro odjajczamy Sambo

:( :( :(
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Sob lut 06, 2010 12:20 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, wszyscy bezpieczni, ~Sambo alergik

Karol kwitnie :), jest szczesliwy i nie zatracil nic ze swojej miziastosci.
Lubi pogonic inne koty.

Z Sambem sa problemy. Nie minely dwa tygodnie od mojego wpisu i wizyty w lecznicy. Znow pojawily sie w kocie wielkie dziury. Sambek musi jesc wylacznie karme dla alergikow.
Bardzo sie denerwowal w drodze do lecznicy. Na miejscu zazadal wypuszczenia z transportera i usadowil sie na kolanach. Kiedy juz wracalismy, wiedzial ze jedzie do domu i siedzial spokojnie.

Kotka tez jest u mnie. Bardzo zle znosila mrozy na dzialce. Pierwsze dni w domu byly okropne, bo kota zalatwiala sie pod siebie i nie chciala jesc. Teraz juz je, ale z zalatwianiem sie nadal ma klopoty. Miala do wylacznej dyspozycji kuchnie. Teraz siedzi u mnie w pokoju. Koty jej nie stresuja.

ariel

Post » Sob lut 06, 2010 12:52 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, wszyscy bezpieczni, ~Sambo alergik

Aga, Ty masz jak oddzielac Sambo do karmienia?
bo ja tez mam taka kotke w pralni (Achaje) ktora musi dostawac strydy bo sie rozdrapuje (tez pewnie alergia) ale nie mam jak jej izolowac
i nie mam pomyslu co dalej :(
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Sob lut 06, 2010 13:29 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, wszyscy bezpieczni, ~Sambo alergik

Sambo je w lazience i nie mam zadnych klopotow z oddzieleniem go. Poza tym wiekszosc kotow go nie lubi/ boi sie, wiec trzymaja sie z daleka.
Mam inny problem hypoallergenic mu nie smakuje. Mialam sprobowac ze smieciowym jedzeniem (na wolnosci tego nie mial), ale tez nie chce jesc :mrgreen: , no coz, wezmiemy go glodem.

ariel

Post » Sob lut 06, 2010 14:43 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, wszyscy bezpieczni, ~Sambo alergik

ariel pisze:Mam inny problem hypoallergenic mu nie smakuje. Mialam sprobowac ze smieciowym jedzeniem (na wolnosci tego nie mial), ale tez nie chce jesc :mrgreen: , no coz, wezmiemy go glodem.

a inne alergiczne? Trovet?
wiem, drogie :(
nastepny Bazarek ode mnie bedzie na koty u Ciebie Aga, bo moge tylko czytac i trzymac kciuki...

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt lut 19, 2010 9:36 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, wszyscy bezpieczni, ~Sambo alergik

Beata pisze:
ariel pisze:Mam inny problem hypoallergenic mu nie smakuje. Mialam sprobowac ze smieciowym jedzeniem (na wolnosci tego nie mial), ale tez nie chce jesc :mrgreen: , no coz, wezmiemy go glodem.

a inne alergiczne? Trovet?
wiem, drogie :(
nastepny Bazarek ode mnie bedzie na koty u Ciebie Aga, bo moge tylko czytac i trzymac kciuki...

Beata, dziękuję :).
Najprawdopodobniej jednak nie będziemy musieli stosować drogich karm, bo okazało się, że Sambowi urósł pod łysiną gigantyczny ropień, który dzisiaj w nocy pękł.

ariel

Post » Pt lut 19, 2010 13:09 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, wszyscy bezpieczni, ~Sambo alergik

Aga, jak nie urok to przemarsz wojsk masz u siebie... :roll:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lut 20, 2010 19:51 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, wszyscy bezpieczni, ~Sambo alergik

Sambo teraz odżyje

Ariel masz się z tymi futrami :(
Trzymaj się cieplutko

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Wto kwi 06, 2010 1:44 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, wszyscy bezpieczni, ~Sambo alergik

Maryla pisze:Aga, Ty masz jak oddzielac Sambo do karmienia?
bo ja tez mam taka kotke w pralni (Achaje) ktora musi dostawac strydy bo sie rozdrapuje (tez pewnie alergia) ale nie mam jak jej izolowac
i nie mam pomyslu co dalej :(

ale sterydy zniszcza nerki
viewtopic.php?f=1&t=108717

napisz do Killatha ona ma doswiadczenie

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pon sie 02, 2010 1:05 Re: Miziaki szukają DS, W-wa, wszyscy bezpieczni, ~Sambo alergik

Ariel, napisałabyś jak się ma teraz cała trójka Twoich byłych "działkowiczów".
Co z alergią/ropniem u Sambo ?
Czy udało się znaleźć dla nich jakieś DS-y ?
A jak się potoczyły losy tych 2 czarnych młodych dzikich kotków, których zdjęcia pokazywałaś w tym wątku w zimie ? Czy one zostały na działkach ? Czy udało im się przeżyć zimę ?

vika6

Od: Wto cze 15, 2010 6:00

[poprzednia]