i zapraszam was serdecznie do watku mojego piwniczaka Doderka viewtopic.php?f=13&t=105801
Moderator: Estraven
Paweł&Basia pisze:Slyszałam że cos knuje ale mysłałam ze to spinki to włosów, ktore sa hitem!co tam mysz, co tam kudłata piłeczka,
spinka z kiosku, paczka chusteczek, długopis to są ZABAWKI! phi! mysz na sznurku, powariowałi ci Duzi:)
Paweł&Basia pisze:Witamy!
Wszytskie moje dlugopisy są pod kanapą:P Pańcio wczoraj je wyciągał...al dzisiaj znowu tam są.
A biała leży wyciągnięta na podłodze, łapy pod kanapą i myśli,że jak tak będzie leżeć i gapić się pod kanapę to może któryś z nich sam się wyturla i znowu będzie mogła polować, terefere...
Dzisiaj rano wstała skoro świt i zaczeła rajd po mieszkaniu, tam i z powrotem, na rogu pokoju wrzeszczac MIAU!
pobiegała i poszła spać do łóżka:P a teraz lezu rozwalona na książkach;p
p.s. Które mokre nasza łaciata krówka jadła u Pani ?? bo jak suche jest wporzo , to z mokrego tylko sos jest dobry, reszte mamy sobie zjeść sami...a tak przy okazji, kupiliśmy tak na spróbowanie Purinę dla kotów sterylizowanych....nie wiem co w niej było ale była taaaaaaaaaaaka dobra, mała wsysała jak odkurzacz:)
pozdrowienia!
Paweł&Basia pisze:Wielkie dzięki.
Mokrych jest tyle, ze metoda prób i błedów w zgadywaniu, które jej zasmakuje jest bezsensowna. Lepiej zapytac u zródła co krówka jadała:)
W każdym razie smaki mamy mniej więcej opanowane :drób jest ok i smakuje, wieprzowinka- tylko z talerza albo deski do krojeniawszytsko co rybne (nie wazne czy kocie czy ludzikie) :feeee i ble i jest rozsypywane naokolo misek
Jak juz jestesmy przy temacie jedzenia to od razu też picie. Waćpanna pijąc chlapie tak, że przy okazji myje podłogę.Nie wiem jak ona to ostatnio zrobiła, ze pijąc miała nawet grzbiet z tyłu mokry. kąpać jej się zachciało?:D
A co do kąpieli hehehe siedze w wannie, słysze miau...przyszła na mizianki...postawila przednie lapy na wanne bardzo ochoczo, poaptrzyła, zobaczyła wodę..i...ratuj sie kto może...już jej w łazience nie było:)

bozena640 pisze:Dzień dobry
Można nieśmiało prosić o zdjęcia Happy

mar9 pisze:bozena640 pisze:Dzień dobry
Można nieśmiało prosić o zdjęcia Happy
no właśnie, dowody rzeczowe prosimy![]()
mar9 pisze:no i gdzie te zdjątka![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], sebans i 40 gości