aga&2 pisze:
No ta zszyta jest przecudna

Uwielbiam takie kosturbate koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga&2 pisze:
To szybko pędź i zabieraj. Dzisiaj do lecznicy przychodzi ktoś zainteresowany, żeby ją sobie obejrzeć i na bank się zakochalusesita pisze:zszyta kota jest moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No zlituj się, kolejny raz? Ja o mało na zawał nie zeszłam jak usłyszałam, że chcą uśpić kocia z chorym oczkiem. Ale na szczęście do tego nie doszło.aga&2 pisze:W lecznicy pierwszego dnia powiedziano, że trzeba go uśpić bo "ma objawy neurologiczne" i pewnie nie będzie widział.
W jaki wieku jest Dzidzia? Bo jakoś długo zwlekała z określeniem płciMo-ty-lek pisze:a ja mam njusa ^^ Dzidzia moja się w końcu określiła i śpiewa teraz dniami i nocamimama mnie chyba z domu wyrzuci
niech no się jej tylko ta ruja skończy to będzie ciachen-machen
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
Wiemy, wiemylusesita pisze:Żuczki Kochane, ale Zszyta miała być u mnie na dt, nie na stałe...![]()
1969ak pisze:Wiemy, wiemylusesita pisze:Żuczki Kochane, ale Zszyta miała być u mnie na dt, nie na stałe...![]()
Ale chodziło o to, że nawet DT nie zdążysz być
Kocia Lady pisze:Pani Agato wracam z lecznicy i byłam u dziadków, dzięki serdeczne za jedzonko, podzieliłam sprawiedliwie, dla moich "śmietnikowców" z Pułkowej, dla piwnicznych, i dla chorych od dziadka.... babcia bardzo chora, chodzi na zastrzyki, sukces po tych antybiotykach: u tego z przegniłymi oczkami-widać oczki!!!!! hurra!!!!!!!!!!!!!!!! drugi bezdomny z KK i super ropą która uniemożliwiała jedzenie, też poprawa znaczna!!!! następny też senior do tej pory miał silną biegunkę, nie jadł i też ciągał "tył" też poprawa, je i chodzi po chacie, mleka nie dają robią normalne kupki, babcia: "ojej pan Bóg zesłał nam panią, już wiem kto się zajmie kotami jak my poumieramy!!!!!!!!"generalnie koty pomału wyglądają jak koty, chrupki wcinają co na ich ząbki szczególnie dobrze wpływa, bo większość z nich ma zepsute zęby i śmierdziało im z pyszczków, może i z głodu trochę...
także tak to wygląda, szkoda że tamtemu sparaliżowanemu nie daliśmy antybiotyku, może by się wykaraskał, no ale cóż... trzeba teraz dbać o te co są...te od nas z Pułkowej nie dają się pogłaskać, ale ta kicia przynajmniej lepiej wygląda, była chuda jak szkielet i wygląda że ma też KK, no ale dzikusy
jeszcze raz dziękuję...
aha a te koreczki super nie śmierdzi na klatce tak, bo do tej pory nie było za ciekawie...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()