K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 12, 2009 21:36 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Tweety pisze:Iwonko, bardzo mi przykro a jednocześnie ogromnie dziękuję, za to co dla niego robisz. Jak pomyślę, że zostałby na Śląsku opieprzany i karany za to, że siusia wszędzie ... :(
Gdyby coś to pożegnaj go ode mnie też ...
Trzymaj się cieplutko

maju... ode mnie tez go pozegnaj...
u mnie w moich okolicach jest duzo ląk i wolnej przestrzeni, mozna kota pochowac bez problemu.....

Mopisiu kochanie.....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon paź 12, 2009 21:37 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

koko_ pisze:Przepraszam, że się wcinam, ale znów bardzo potrzebujemy Waszej pomocy. Na wizyty przedadopcyjne czekają domy dla 3 naszych kotów: Rokiego (Wola Batorska), Igraszki (ul. Przemysłowa) i Lotosa. Bardzo prosimy... Roki mieszka na ulicy, Igraszka czeka na adopcję już 2 lata, a Lotos jest w maksymalnie zakoconym DT :(

koko, przepraszam mialam odpisac ale musialam wziac psa bo mial biegunke w trybie ekspresowym na godzinne mokniecie w deszczu :(

edit: juz kojarze gdzie sa te ulice - patrz post ponizej ;)
Ostatnio edytowano Pon paź 12, 2009 21:44 przez solangelica, łącznie edytowano 1 raz

solangelica

Post » Pon paź 12, 2009 21:43 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

maja215 pisze:koko a gdzie (w jakich rejonach ) te domy czekające na wizyty?

ul. Przemyslowa to przecznica od ul. Zabłocie - okolice Mostu Kotlarskiego, a więc Stare Podgórze. Rejon mój i lutry ;)

Wola Batorska to nie jest gdzieś koło Wieliczki?

solangelica

Post » Pon paź 12, 2009 21:53 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

A to kolejne zdjecia Fumika i Glusia:

Obrazek - Felek zachęca Fumika do zabawy nad moja glowa... wolę nie domyslac sie, co kombinowali 8)

Obrazek...Gluś jak zwykle, przyczajony kot, ukryty szatan...

Obrazek...oglądanie telewizji stało się jedną z ulubionych czynności Fumika. Zwłaszcza gdy lecą programy o tematyce społeczno - obyczajowej ;) (przeczytajcie, co jest napisane na ekranie.... 8) :lol: )

Obrazek...po ciężkim, pełnym szaleństw dniu, zwiedzaniu kolejnych zakamarków i wycieraniu wszystkich możliwych kątów z pajęczyn i kurzu, pora odpocząć... Diabelski Pomiot jak zwykle w wózku, Fumik wygonił z kontenerka Felka i udaje, że nie wie o co chodzi..... 8) :lol:

solangelica

Post » Pon paź 12, 2009 22:02 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Maju, bardzo mi przykro z powodu Mopika :( Trzymajcie się...

Oczko chyba potajemnie podczytuje forum :wink: Wczoraj napisałam, że jest mi smutno, kiedy on cały czas spędza pod łóżkiem, więc dzisiaj spędził tam niewiele czasu :D Rano zastałam go na blacie w kuchni i poszedł pod łóżko, tylko zjeść (tam ma swoje miseczki) i wyszedł. Umył się i zaczął się pięknie bawić. Kiedy wychodziłam z domu, leżał na kocyku na parapecie w pokoju. Po powrocie zastałam go w budce drapaka. Przestraszył się domofonu i otwieranych drzwi i dał nura pod łóżko. A to przyszła jego ukochana ciocia Mjs, aby go odwiedzić i pomóc w wyczyszczeniu Oczkowych uszków :roll: Opis tejże czynności sobie daruję :wink: Ale chłopak dość szybko doszedł do siebie po tym traumatycznym wydarzeniu :) Ciocia Mjs chyba potwierdzi :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon paź 12, 2009 22:04 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Shira odstawiona do Dużych. Bardzo sympatyczni i mili. Będą mieli z nią ubaw. Po kilkunastu minutach mała trafiła na strasznego kota. to musiał być zapewne kot-rezydent. A ponoc mówili jej że będzie jedynaczką. Na początku przynajmniej. Więc żeby tą jedynaczką zostać shiroShrek zjeżyla się, dwa razy większa się zrobiła i nasyczała. Ale tamten kot zrobił dokładnie to samo. Oj będzie to trudno wytłumaczyć, że ten straszny kot to.. jej własne odbicie w lustrze.

Dużo radości dla Duzych ;-)

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon paź 12, 2009 22:06 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Mopik już za TM :cry: :cry: Pożegnałam go od Was wszystkich
Odszedł spokojny na moich kolanach.. :cry:

Mam prośbę pomógłby mi ktoś jutro rano z transportem i pochowaniem Mopika?
Bardzo proszę.
Pozdrawiam.

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Pon paź 12, 2009 22:08 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

maja215 pisze:Mopik już za TM :cry: :cry: Pożegnałam go od Was wszystkich

Mam prośbę pomógłby mi ktoś jutro rano z transportem i pochowaniem Mopika?
Bardzo proszę.
Pozdrawiam.

Boże, to już? :cry: :cry: :cry:

o której chcesz jechać? i gdzie ostatecznie?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon paź 12, 2009 22:22 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Bardzo Wam współczuję :(
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon paź 12, 2009 22:28 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Tweety dobrze by było rano 9-11,Co do miejsca to nie wiem jeszcze,co prawda za Piastów są łąki,ale gdzie by było najlepiej to nie wiem...

maja215

Post » Pon paź 12, 2009 22:41 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

maja215 pisze:Tweety dobrze by było rano 9-11,Co do miejsca to nie wiem jeszcze,co prawda za Piastów są łąki,ale gdzie by było najlepiej to nie wiem...

Nie mam jak zapytać Roberta teraz więc nie wiem czy da radę jutro. Co prawda będzie zawoził mnie do Huty ale przed 7 rano a potem pędzi do domu odstawić Monikę do szkoły. Jak się nie zakręcę rano za bardzo to zapytam go i poproszę aby do Ciebie zadzwonił, chyba, że jest ktoś inny bardziej dyspozycyjny. Marku, Ty masz w miarę niedaleko, trzeba Iwonie pomóc w takiej bolesnej chwili.

Mopuś [']. Jakoś nie wierzę, że go nie ma :roll: . W końcu mamy go wszyscy w podpisie więc jak, do cholery, może go nie być??

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon paź 12, 2009 22:48 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Tweety ja też jeszcze w to nie wierzę...tak bardzo chciałam by żył... :cry: :cry:

maja215

Post » Pon paź 12, 2009 22:55 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

(*)
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto paź 13, 2009 0:09 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Przykro mi strasznie z powodu Mopika... :cry: Współczuję straty...

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Wto paź 13, 2009 5:32 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Mopiku....odpoczywaj na teczowych łąkach....
[*]

maju, czuj sie mocno przytulona...jestem z Tobą...

sluchajcie wszyscy - pomyslalam sobie, ze moze warto by tez upamietnic te wszystkie nasze Ogonki, które są juz za Teczowym Mostem?
pomyslalam o zrobieniu prezentacji multimedialnej z nimi... co Wy na to? prosze o Wasze opinie i wnioski.

lutro droga, jesli sie juz obudzisz i dojdziesz do siebie po wyprawie PKP, to daj mi slonce znac na komorke co z Trzebinia i jak sie umowilas z Akima - ten grzejnik przyda mi sie w trybie pilnym, bo zimno strasznie. a ja niestety nie moge w pracy podczytywac forum (pracuje na loginie kolegi i bedzie znowu afera ze wchodze na internet na dziwne strony :twisted: )

a propos grzania mam prosbe - jakbyscie mieli do wyrzucenia jakies deski, drewno, papiery, tekture tudziez inne materialy ktore mozna spalic to ja z checia przygarne ;) w sezonie grzewczym pale w piecach wiec zamiast wyrzucac gazety, ulotki itp odlozcie dla mnie ok?
jakos sie bede umawiac na odbior. deski, kawalki mebli, skrzynki po owocach, tektury tez mile widziane - z gory dziekuje :)

solangelica

[poprzednia][następna]