Moderator: Estraven
Anka pisze:Dziewczyny, na razie chwilowo spokojnie. Coś się dzieje. Teraz proponuję parę godzin ciszy. Prośba uzasadniona.
dalia pisze:to ja potępiam jako pierwsza
klatka w sklepie nie jest miejscem dla kociąt
koty szczepione i w trakcie leczenia powinny siedzieć w domu pod dobra opieką a nie w sklepie
jeśli stan kotka jest faktycznie reakcją na szczepienie to ten fakt świadczy najlepiej o tym że sklep i klatka to nie miejsce dla kociąt
sawanka1 pisze:jesli masz odwagę się tu odezwać nie powinnaś się bać w razie czego gromów![]()
jeśli jak twierdzisz kotki są pod stała opieką weta to pewnie macie na to dowody np. wpisy w książeczkach , wet potwierdzi w rozmowie itp. sadzę , że osobą podnoszącym raban czy jak to tam nazwać chodzi równiez o dobro zwierząt - więc i na nie nie powinno się walić gromów - porozmawiajcie o watpliwościach , pokażcie dobrą wolę , przeciez można współpracować dla dobra tych kotków
jeśli faktycznie opiekujecie się tymi zwierzatkami tak jak piszesz to ja dziękuję za to
sądzę, że dziewczyny by wam tak łatwo płazem nie pusciły gdyby działa im się krzywda![]()
dalia pisze:to ja potępiam jako pierwsza
koty szczepione i w trakcie leczenia powinny siedzieć w domu pod dobra opieką a nie w sklepie
jeśli stan kotka jest faktycznie reakcją na szczepienie to ten fakt świadczy najlepiej o tym że sklep i klatka to nie miejsce dla kociąt
akirara pisze:dalia pisze:to ja potępiam jako pierwsza
nigdy nie mówiłam,że to dobre miejsce ani ja nie wymyśliłam,żeby kociaki sprzedawać w sklepach i nie mam na to ŻADNEGO wpływu

martasekret pisze:gdy zapytałam jedną z nich o cenę, wykręciła do góry oczy i bardzo opryskliwym tonem rzuciła "750", obrażona na cały świat, że musi udzielać takich informacji...
akirara pisze:Szary kociak tak zareagował na szczepienie i odrobaczanie,kotka jest w trakcie leczenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], kasiek1510 i 81 gości