Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Libia jest najszczuplejsza, Dakar jest grubawy a Gabon bardziej grubawy tak coś na kształt Zagłoby
Adria pisze:Jutro jest święto i zamist świętować znowu caly dzien spedzimy zajmujac sie kotami. Najpierw naszymi, pozniej kociarnianymi, pozniej CzarCią rodzinką, pozniej Collinsem a w miedzy czasie zaloze sobie klapki na oczy, zeby po drodze czegoś nie zauwazyc![]()
W niedziele chcialabym sie wreszcie wyspac, ale podejrzewam, ze jak moge dluzej pospac to akurat sila wyzsza blizej niezidentyfikowana mi na to nie pozwoli a w poniedziale jak cza do roboty isc to nie bede umiala sie z wyra zwlec![]()
a tak na marginesie
Libia jest najszczuplejsza, Dakar jest grubawy a Gabon bardziej grubawy tak coś na kształt Zagłoby
raczej na ksztalt hipcia
ja sobie wypraszam obrażanie GabonkaAdria pisze:Jutro jest święto i zamist świętować znowu caly dzien spedzimy zajmujac sie kotami. Najpierw naszymi, pozniej kociarnianymi, pozniej CzarCią rodzinką, pozniej Collinsem a w miedzy czasie zaloze sobie klapki na oczy, zeby po drodze czegoś nie zauwazyc![]()
W niedziele chcialabym sie wreszcie wyspac, ale podejrzewam, ze jak moge dluzej pospac to akurat sila wyzsza blizej niezidentyfikowana mi na to nie pozwoli a w poniedziale jak cza do roboty isc to nie bede umiala sie z wyra zwlec![]()
a tak na marginesie
raczej na ksztalt hipcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 61 gości