K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 28, 2009 17:34

kastapra pisze:
mjs pisze:
kastapra pisze:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2416644

Czy wszystkie ogony są?? Czy coś mi uciekło?

Na pewno nie mamy Niny od Noemik

A Basia z Wielopola? Ona nie będzie wystawiana?

Będzie, jak będzie zdjęcie :(

Spróbuję zrobić we wtorek, o ile Kleo mi pozwoli :wink:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Akima pisze:To pytaj Tweety! Chodzi o to, żeby nie było kosztów za przelewy z zagranicy. bo te są z mojego doświadczenia duże

na stronie AFNu jest też numer konta w przypadku wpłat zagranicznych.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

W piątek mam spotkanie z dziewczyną pracującą w prężnie działającej Fundacji. Zajmuje się ona wprawdzie zupełnie kim innym, nie zwierzętami, ale może będzie miała jakiś pomysł na lepszą organizację. Ona też ma w domu kota, więc może będzie chętna do pomocy

edytal

Od: Śro cze 10, 2009 20:14

Post » Nie cze 28, 2009 17:35

kosma_shiva pisze:mogę tłumaczyć różne różniste teksty na niemiecki.

dzięki, będę pamiętać. Teraz wykorzystam mojego chlopaka

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie cze 28, 2009 17:35

Ja bym widziała to tak, że możemy wziąć kociaka jakiegoś wyjątkowo wyluzowanego, żeby przyciągał uwagę (Kleo?? jeśli jeszcze nie znajdzie domu).
Mielibyśmy ulotki z informacją o Fundacji i np. prezentację kotów naszych na takich tablicach korkowych, zdjęcia i opisy krótkie.
Rozdawalibyśmy ulotki o tym, że koty są OK, że potrzebne, ale że trzeba o nie dbać, sterylizować, dokarmiać itp.
A ludzie mogliby z nami porozmawiać o kotach w ogóle i może ktoś by po takim weekendzie zadzwonił i przygarnął coś.
Potrzebny by nam był jakiś baner fundacyjny na stół, naklejki, tablice korkowe, ładne wywołane zdjęcia naszych kotów + opisy itp.

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie cze 28, 2009 17:37

mjs pisze:
kastapra pisze:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2416644

Czy wszystkie ogony są?? Czy coś mi uciekło?

Na pewno nie mamy Niny od Noemik

A Basia z Wielopola? Ona nie będzie wystawiana?

nie wiem czy są jej zdjęcia, bo do tej pory bardzo dziczyła i ciągle była schowana w pudełku.
Co do aukcji gdziekolwiek, na pewno nie ma wydawania kotów od ręki, bo ktoś będzie chciał. Jak chce to poczeka aż mu się kota przywiezie, procedura normalna

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie cze 28, 2009 17:37

kosma_shiva pisze:
Akima pisze:To pytaj Tweety! Chodzi o to, żeby nie było kosztów za przelewy z zagranicy. bo te są z mojego doświadczenia duże

Ale jak to robić żeby na nasze kociaki wpłaty szly. Czy Krakow nie ma swojego konta?

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie cze 28, 2009 17:39

Mogę odbierać telefony z telefonu komórkowego będąc w pracy, nie ma z tym problemu
Ostatnio edytowano Nie cze 28, 2009 17:45 przez edytal, łącznie edytowano 3 razy

edytal

Od: Śro cze 10, 2009 20:14

Post » Nie cze 28, 2009 17:40

Akima pisze:
kosma_shiva pisze:

Ale jak to robić żeby na nasze kociaki wpłaty szly. Czy Krakow nie ma swojego konta?

dopisek "koty Kraków"

podsumujmy to co zostało ustalone.
Prawa ręko, do dzieła!

Tweety

Post » Nie cze 28, 2009 17:41

NA STRONIE 43 wątku jest informacja o osobach odpowiedzialnych za ogłoszenia, a także informacja dla DT

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie cze 28, 2009 17:42

przepraszam, ze dopiero teraz, ale sie zglaszam !
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Nie cze 28, 2009 17:42

mjs pisze:Czy my mamy adopcje wirtualne?

adopcje wirtualne mamy strasznie mizerne, dosłownie dwa-trzy koty

Tweety

Post » Nie cze 28, 2009 17:44

Pomysł z niemieckim e-bayem jest dobry. Może warto coś wrzucić też na austriacki? Jeżdżę do Wiednia więc jakby coś to zawsze mogę przetransportowac tam i kota :)

Moje czworaczki mają sie dobrze. Myslę, że za tydzień będzie można ogłaszać Mietę i Melbę - dziewczynki są najbardziej proloudzkie. Tydzień jest mi potrzebny na poobserwowanie czy wszystko z nimi ok. Wszystkie kociaki mają jednak grzybka - głównie na uszach. Myślę jednak, że gdy tylko futra będa lepiej odżywione to grzybek im sam zniknie. Na razie smaruję je lamisilem :)
Wczoraj z pomocą Aassii wszystkie 4 brudasy przeszły metamorfozę - zostały "uprane" :) Woda po każdym była bardzo brudna a jeszcze nie zostały całkowicie domyte :? Może się już same doczyszczą.

Rudy Melon jest okropnym dzikusem - za każdym razem ucieka przede mną prawie łamiąc sobie te cienkie rude nóżki. Z kolei Mango totalnie zamiera. Najważniejsze jednak, że żadne z kociaków nie gryzie ani nie drapie :)[/i]
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Nie cze 28, 2009 17:44

Pomysł z niemieckim e-bayem jest dobry. Może warto coś wrzucić też na austriacki? Jeżdżę do Wiednia więc jakby coś to zawsze mogę przetransportowac tam i kota :)

Moje czworaczki mają sie dobrze. Myslę, że za tydzień będzie można ogłaszać Mietę i Melbę - dziewczynki są najbardziej proloudzkie. Tydzień jest mi potrzebny na poobserwowanie czy wszystko z nimi ok. Wszystkie kociaki mają jednak grzybka - głównie na uszach. Myślę jednak, że gdy tylko futra będa lepiej odżywione to grzybek im sam zniknie. Na razie smaruję je lamisilem :)
Wczoraj z pomocą Aassii wszystkie 4 brudasy przeszły metamorfozę - zostały "uprane" :) Woda po każdym była bardzo brudna a jeszcze nie zostały całkowicie domyte :? Może się już same doczyszczą.

Rudy Melon jest okropnym dzikusem - za każdym razem ucieka przede mną prawie łamiąc sobie te cienkie rude nóżki. Z kolei Mango totalnie zamiera. Najważniejsze jednak, że żadne z kociaków nie gryzie ani nie drapie :)
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Nie cze 28, 2009 17:45

lutra pisze:NA STRONIE 43 wątku jest informacja o osobach odpowiedzialnych za ogłoszenia, a także informacja dla DT

co z numerami telefonów do DT, można upublicznić i tutaj tzn w pierwszym poście?
dodatkowo Akima bierze na siebie e-bay, Edytal TDT, Kosma jest intendentem
proszę zaprotokołować

Tweety

[poprzednia][następna]