Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cypisek pisze:Izabela a tak dla ścisłosci to czemu ma służyć wątek który masz zamiar załozyć Maxowi chcesz moze mi pomóc w zbieraniu środków na jego utrzymanie i leczenie ??
cypisek pisze:Zwróciłam się tylko o pomoc z apelem,że potrzebne leki.
Uważm , też że ilośc kotów nie jest żadnym wyznacznikiem.Gdzie koty są wysterylizowane , poszczepione pod regularną opieką weta.
kristinbb pisze:Mam nadzieję,że trzeba głosować na Sopot![]()
Zagłosowałam.
Hańka pisze:kristinbb pisze:Mam nadzieję,że trzeba głosować na Sopot![]()
Zagłosowałam.
Dzięki! Ja tam nie agituję za konkretnym podwórkiemale latam z tym tekstem po wątkach trójmiejskich nie bez powodu
Hańka pisze:Można całkiem nie na temat? Sopockie podwórko (żeby nie było - nie moje) może wygrać rewitalizację. Zagłosujecie? http://www.allforplanet.pl/pl/eko-dzial ... losowanie/
Izabela pisze:cypisek pisze:Zwróciłam się tylko o pomoc z apelem,że potrzebne leki.
Uważm , też że ilośc kotów nie jest żadnym wyznacznikiem.Gdzie koty są wysterylizowane , poszczepione pod regularną opieką weta.
A ja uważam inaczej, dlatego zostałam Inspektorem.
EDIT: rozmawiałam z Cypisek telefonicznie. Uzgodniłyśmy, że we wtorek Max będzie miał pobraną i zbadaną krew pod kątem nerkowym.
monika74 pisze:Jeśli chodzi o choroby nerek u kotów jestem kąpletnym laikiemale byłam świadkiem jak wet zlecał kontynacje leczenia Maxa tj podawanie ipakitiny i rubenalu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 501 gości