Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Luinloth pisze:Espi ma dom? Espi ma dom! Ale fajnie![]()
![]()
Cameo pisze:Luinloth pisze:Espi ma dom? Espi ma dom! Ale fajnie![]()
![]()
Tak Sabinko, i to jaki DOM![]()
Dzwoniłam do Olgi, Espi pozwala się głaskać, jest miziasta... ale tylko wtedy kiedy ma na to ochotę![]()
I zmieniła nawyki żywienioweteraz z apetytem zjada saszetki RC...
Olga-Negra pisze:Espi to ... mała terrorystka. Okupuje łazienkę i warczy na każdego kto ośmieli się tam wejść, a zwłaszcza na Negrę, którą na dokładkę goni gdzie pieprz rośnie i atakuje, nie pozwalając jej nawet skorzystać z kuwety. Negra to bardzo pokojowo nastawiona kotka, ale nie wiem jak długo będzie cierpliwie znosić takie traktowanie.
Olga-Negra pisze:Espi jest potwornie żarłoczna- wciąga 2 miseczki suchego RC i półtora saszetki / 24h!
Apetyt ma naprawdę niesamowity, zjada TOTALNIE WSZYSTKO i to w ZATRWAŻAJĄCO WIELKICH ILOŚCIACH jak widać!!! Mam nadzieję, że się nie rozchoruje. Nie chcę jej ograniczać, bo jest strasznie chuda
Olga-Negra pisze:Na psa nie reaguje wcale. Miziasta - jak to nazwała Cameo - wcale nie jest ale, gdy ma ochotę daje się pogłaskać. Cameo zajęło oswajanie jej dwa miesiące, u nas może potrwa to krócej, dzięki pracy jaką Cameo włożyła w jej oswajanie, więc wierzę że Espi nieco zmięknie i się dostosuje. Piszę szczerze, bez roztkliwiania się, bo taka jest prawda. Damy jej tyle czasu ile będzie potrzebowała, mając jednak nadzieję, że jej ataki agresji miną bezpowrotnie, a Was proszę o trzymanie kciuków by tak było.
Justa&Zwierzaki pisze:Bedzie dobrze trzeba tylko troszke czasu
Olga-Negra pisze:JESTEM JUTRO Z DZIEĆMI U LEKARZA I MAMY ZAMIAR W KOŃCU POKAZAĆ SIĘ DZIADKOM
MOŻE INNYM RAZEM
A PROPOS "CHUDOŚCI" ESPI:
TAKA JEJ URODA, ŻE SMUKŁA Z NIEJ DZIEWCZYNKA ACZKOLWIEK ŻARŁOK Z NIEJ NIESAMOWITY, HIHI
Cameo pisze:Obiecane fotki![]()
Espi w samochodzie, przed wyjazdem do weta![]()
Pierwsze kroki w nowym domku.
Marley, uroczy (i miziasty) piesek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości