K-ów,część kotów z Kłaja nadal czeka na pomoc na mrozie:-(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 14, 2008 14:07

Witam,
u nas niedzielnie, kotka ma się lepiej, je sama, ale wyłącznie surową wółowinę. Troszę guretowego musu skubnęła. Dziś jeszcze podajemy antybiotyk, a jutro do kontroli...
W sumie nie jest źlę, ale znów wrócił katar. Kotka gili, ale jak nie giliła to nie jadła...
Natomiast Kostek w formie. Rozrabia. Bawi się. Zaczepia i zaczyna ewidentnie nudzić.
Jeśli chodzi o wielopole, to mogę pomóc. Wtorek?

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie gru 14, 2008 15:12

kotylisek, dziękuję :1luvu:
Noemik, Ty tam siedź i nie wychylaj noska z domu na razie. Dodzwoniłam się do lecznicy ale nie mogą skontaktować się z osobą, która robiła sekcję a nie wprowadziła informacji do kompa.
Catalina, zapisuję Cię na przyszły poniedziałek, tak? a Lutrę na wtorek. Dziękuję :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie gru 14, 2008 15:49

Czy ktoś jeszcze pamięta o Flo? :wink: Pytam, bo siedzi u mnie już jakiś czas i mam wrażenie, że coraz bardziej się wycofuje :( On potrzebuje poświęcania mu mnóstwa czasu, którego ja po prostu nie mam. W tej chwili żeby go pogłaskać najpierw trzeba go złapać, a on i tak się wyrywa. Wcześniej było już tak, że złapany mruczał, a teraz nic z tego :( Jest w ogóle gdzieś ogłaszany?
Julka została zaszczepiona, poczekamy z tydzień i można zabierać się do jej sterylizacji. BTW: cincian, nie dzwoniłam w sprawie sesji Julki, bo lekko ropieje jej jedno oko, chcę ją najpierw podleczyć. Ale się odezwę, na pewno :wink:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Nie gru 14, 2008 15:50

W poniedzialek, za tydzien o 17 mogę obsłużyć koty. :P

Dziewczyny zmotoryzowane, proszę bardzo o pomoc.
DT Pumy zabiera ja jednak bo ona ma okropna depresję u mnie, czy ktoras mogłaby ja odebrać ode mnie i zawiezc na Podgorze???
Druga sprawa, DT ją bierze ale pod warunkiem, ze ktos bedzie z nia do weta chodził, kompletnie nie wiem jak to zorganizowac. :( :roll:
Tweety, a w ogóle katgral, ktora odstawiała Pumę do krakvetu i byla przy rozmowie z lekarzem, powiedziała, ze zeby usunąć te wszystkie guzy to potrzebne są dwie operację. Ja już nic nie wiem, bo mnie lekarka, ktora ją oddawała nic takiego nie mówiła, jedynie, ze jezeli kolejna operacje trzeba bedzie wykonać w ciagu najblizszych 3 miesięcy to trzeba sie zastanowić czy jest sens ją męczyć :(
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Nie gru 14, 2008 15:53

Tweety pisze: Myślę, że można powrócić do merytorycznych dyskusji i problemów.
A konkretnie próbujemy ustalić dyżury na każdy dzień tzn zaglądnięcie do kotów celem nakarmienia i posprzątania na ul. Wielopole gdzie mieszkają.
Niedziela 14.12. - markopolo
poniedziałek 15.12 - ja
wtorek 16.12 -
środa 17.12 -
czwartek 18.12 - Kosma_shiva

można tam podjechać właściwie o dowolnej porze chociaż ideałem byłoby rano i wieczorem.
Wiem, że jest ciężki czas przedświąteczny i wyjazdowy ale tak jest dla każdego z nas a zwierzaki muszą mieć opiekę skoro dostały swoją szansę i zostały zabrane z lasu

Tweety, ja mogę być tam we wtorek, 16.12. Tylko proszę o instrukcje :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie gru 14, 2008 15:59

Kinya pisze:Czy ktoś jeszcze pamięta o Flo? :wink: Pytam, bo siedzi u mnie już jakiś czas i mam wrażenie, że coraz bardziej się wycofuje :( On potrzebuje poświęcania mu mnóstwa czasu, którego ja po prostu nie mam. W tej chwili żeby go pogłaskać najpierw trzeba go złapać, a on i tak się wyrywa. Wcześniej było już tak, że złapany mruczał, a teraz nic z tego :( Jest w ogóle gdzieś ogłaszany?
Julka została zaszczepiona, poczekamy z tydzień i można zabierać się do jej sterylizacji. BTW: cincian, nie dzwoniłam w sprawie sesji Julki, bo lekko ropieje jej jedno oko, chcę ją najpierw podleczyć. Ale się odezwę, na pewno :wink:

oczywiście, cały czas go polecam jak ktoś dzwoni do mnie w sprawie kota. Co do ogłoszeń, to dziewczyny od tej "działki" muszą się wypowiedzieć

Tweety

Post » Nie gru 14, 2008 16:02

anna09 pisze:
Tweety pisze: Myślę, że można powrócić do merytorycznych dyskusji i problemów.
A konkretnie próbujemy ustalić dyżury na każdy dzień tzn zaglądnięcie do kotów celem nakarmienia i posprzątania na ul. Wielopole gdzie mieszkają.
Niedziela 14.12. - markopolo
poniedziałek 15.12 - ja
wtorek 16.12 -
środa 17.12 -
czwartek 18.12 - Kosma_shiva

można tam podjechać właściwie o dowolnej porze chociaż ideałem byłoby rano i wieczorem.
Wiem, że jest ciężki czas przedświąteczny i wyjazdowy ale tak jest dla każdego z nas a zwierzaki muszą mieć opiekę skoro dostały swoją szansę i zostały zabrane z lasu

Tweety, ja mogę być tam we wtorek, 16.12. Tylko proszę o instrukcje :wink:

na wtorek zgłosiła się wcześniej Lutra i nawet miałam wrażenie, że zapisywałam ją i Catalinę ale gdzieś wcięło tę moja poprawkę :evil:
Więc może jednej z Was pasuje inny dzień?
Anna07, masz cały czas u mnie kalendarz

Tweety

Post » Nie gru 14, 2008 16:03

catalina pisze:W poniedzialek, za tydzien o 17 mogę obsłużyć koty. :P

Dziewczyny zmotoryzowane, proszę bardzo o pomoc.
DT Pumy zabiera ja jednak bo ona ma okropna depresję u mnie, czy ktoras mogłaby ja odebrać ode mnie i zawiezc na Podgorze???
Druga sprawa, DT ją bierze ale pod warunkiem, ze ktos bedzie z nia do weta chodził, kompletnie nie wiem jak to zorganizowac. :( :roll:
Tweety, a w ogóle katgral, ktora odstawiała Pumę do krakvetu i byla przy rozmowie z lekarzem, powiedziała, ze zeby usunąć te wszystkie guzy to potrzebne są dwie operację. Ja już nic nie wiem, bo mnie lekarka, ktora ją oddawała nic takiego nie mówiła, jedynie, ze jezeli kolejna operacje trzeba bedzie wykonać w ciagu najblizszych 3 miesięcy to trzeba sie zastanowić czy jest sens ją męczyć :(

ja też nic nie wiem o drugim zabiegu 8O

Tweety

Post » Nie gru 14, 2008 16:06

Tweety pisze:na wtorek zgłosiła się wcześniej Lutra i nawet miałam wrażenie, że zapisywałam ją i Catalinę ale gdzieś wcięło tę moja poprawkę :evil:

To ja może w środę , bo rano nie ma problemu, a popołudniu wpada do mnie Mjs w odwiedziny, ale najwyżej zabiorę ją ze sobą na wycieczkę :wink:
Kalendarz odbiorę przy kiedyś przy okazji.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie gru 14, 2008 16:08

anna09 pisze:
Tweety pisze:na wtorek zgłosiła się wcześniej Lutra i nawet miałam wrażenie, że zapisywałam ją i Catalinę ale gdzieś wcięło tę moja poprawkę :evil:

To ja może w środę , bo rano nie ma problemu, a popołudniu wpada do mnie Mjs w odwiedziny, ale najwyżej zabiorę ją ze sobą na wycieczkę :wink:
Kalendarz odbiorę przy kiedyś przy okazji.

oki, już notuję :1luvu:

Tweety

Post » Nie gru 14, 2008 16:15

JAGA, u ktorej jest Bruksela moze odbyc dyzur po 18 w kazdy dzien, sroda czy piatek Tweety jest lepiej???
Obrazek
Obrazek

catalina

Post » Nie gru 14, 2008 16:18

catalina pisze:JAGA, u ktorej jest Bruksela moze odbyc dyzur po 18 w kazdy dzien, sroda czy piatek Tweety jest lepiej???

piątek, środa obstawiona :wink: notuję

Tweety

Post » Nie gru 14, 2008 16:26

Ja pracuję w pobliżu, więc zasadniczo każdy dzień, który zostanie i nikt inny mógł nie będzie.
XA

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie gru 14, 2008 16:28

Tweey, a jak wygląda kwestia wejscia do mieszkania, klucze, itd??
Obrazek
Obrazek

catalina

Post » Nie gru 14, 2008 16:36

Tweety pisze:
Kinya pisze:Czy ktoś jeszcze pamięta o Flo? :wink: Pytam, bo siedzi u mnie już jakiś czas i mam wrażenie, że coraz bardziej się wycofuje :( On potrzebuje poświęcania mu mnóstwa czasu, którego ja po prostu nie mam. W tej chwili żeby go pogłaskać najpierw trzeba go złapać, a on i tak się wyrywa. Wcześniej było już tak, że złapany mruczał, a teraz nic z tego :( Jest w ogóle gdzieś ogłaszany?

oczywiście, cały czas go polecam jak ktoś dzwoni do mnie w sprawie kota. Co do ogłoszeń, to dziewczyny od tej "działki" muszą się wypowiedzieć

Kinya, bardzo proszę o zdjęcie Flo, i opis do ogłoszenia z namiarami na Ciebie. Taki zestaw wyślij proszę do mnie, kastapry, agalki i Antypatycznej - adresy mailowe w pierwszym poście Tweety.
Mając te informacje, zaczniemy ogłaszać Flo w necie.:)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

[poprzednia][następna]