przyjechalabym w sobote albo w niedziele rano do schroniska, ale majac male wole nie ryzykowac, zwlaszcza teraz.
Mala, wygralas moje koszulki dzieciece z kotami na maluchy, calkiem zapomnialam, bo bazarki jakies teraz do niczego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:
wątek tymczasom trzeba chyba załozyc wspolny
-tymczasowi niekochani.
I jesli ktos bedzie chciał załozyc ekstra dla swojego tymczasa, to jak najbardziej, ale jesli nie to tam sie bedzie pisac.
ale wypasione te co znalazły domy i krotkie wzmianki o tymczasach i roznych innych waznych sprawach niech beda na głownym
co myslicie?
na przykład jak cos, tfu,tfu, bedzie zle u tymczasa-to koniecznie trzeba wspomniec na głownym.
Ale sprawy sraczkowo-zywieniowo-siooorowe mozna faktycznie na tymczasowym-
co myslicie?[
Mała1 pisze:Mała1 pisze:aaaaa
i jeszcze dzis nosiłam na rekach Kredke![]()
![]()
![]()
![]()
długo nosiłam![]()
![]()
![]()
a ja sobie nie moge darowac, nie moge
ze nie pomyslałam w poniedziałek-ze ona prosi o pomoc.
a pewno miała wiecej szans
![]()
Słuchajcie-
sa jeszcze trzy ciezkie przypadki
Kicia-domowa, ale tez potrafi capnac-
nie umiem powiedziec jak z jej szansami.
Jej pan jak ja oddawał napisał w opisie,ze miziasta, ale obcych potrafi pacnac.![]()
Kacperkowa-delikatna, chyba bardzo spokojna koteczka, domowa-stres-nie umie sie odnalezc.![]()
no i Zuzia-ma swój watek-ciezki przypadek
![]()
-tymczasowi niekochani.
I jesli ktos bedzie chciał załozyc ekstra dla swojego tymczasa, to jak najbardziej, ale jesli nie to tam sie bedzie pisac.
ale wypasione te co znalazły domy i krotkie wzmianki o tymczasach i roznych innych waznych sprawach niech beda na głownym
co myslicie?
na pzrykład jak cos, tfu,tfu, bedzie zle u tymczasa-to koniecznie trzeba wspomniec na głownym.
co myslicie?[
karee pisze:Mała1 pisze:
-tymczasowi niekochani.
co myslicie?
na przykład jak cos, tfu,tfu, bedzie zle u tymczasa-to koniecznie trzeba wspomniec na głownym.
co myslicie?[
Oczywiscie trzeba o nich tez tu pisac, ale nie tak szczegolowo. A ten banerek Niekochane Tymczasy by sie przydal. DT mialyby wklejony u siebie baner i to by sie samo reklamowalo, cooooo Malaaaaaa ???
karee pisze:Ja proponuje Ko_de, bo ona ma zawsze tymczasy, maluchy i dobrze sie na maluszkach zna... tylko nie wiem czy sie zgodzino i do 18-go nie ma netu
:
iwona_35 pisze:karee pisze:Ja proponuje Ko_de, bo ona ma zawsze tymczasy, maluchy i dobrze sie na maluszkach zna... tylko nie wiem czy sie zgodzino i do 18-go nie ma netu
:
ko_da jestem na tak
milenap pisze:no nie moge przestać myśleć o Kredce....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1925 gości