gosiaa pisze:Magija pisze:pojechała moja dziewczynka
Cieszę się że Tamto znalazła domek
Ja też! I kciuki za Krawacika i Trisię! Żeby im się udało!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Magija pisze:pojechała moja dziewczynka
Cieszę się że Tamto znalazła domek
Sis pisze:Dziś poszły do domów dwa maluszki, jeden tygrysek z białymi znaczeniami i malutka koteczka od mamy Basi.
No i bezoczek NeoMatrix - na dt do mnie. Mam w tej chwili dwa maluszki, będą szczepione i odrobaczane dopiero w tym tyg. Pieniążki z bazarku Bubu rozdzieliłam miedzy kociaki Coronelli i Magiji, reszta poszła na karmę dla Bubu. Niezręcznie mi pisać, ale czy mogłabym prosić o jakieś 50 zł z funduszu lekowego na potrzeby moich dwóch tymczasów?![]()
Być może w tygodniu pójdzie nr 117 czyli sliczny młodziutki biało-czarny kocurek.
Krawacik nadal w schronie.
W jedynce nowy kocio, wykastrowany, zadbany, biao-bury, przerażony, oczy jak pociagnięte eyelinerem - wpis w zeszycie przyjęć "zrzekam się kota". Kolejny oddany z domu.
Pączek zażył dzis kolejnej kąpieli, a potem był istny salon fryzjerski - trzeba było widzieć i słyszeć Krzyśka umilającego kapiel Pączusia śpiewem![]()
Przejrzę zdjęcia i powrzucam za chwilę.
Sis pisze:Herman miał jechać za tydzień, ale nie mam kontaktu z Tomkowatym poza forum.
Wczoraj jeszcze pojechała Trisia. Jednak
CoolCaty pisze: Dziś jak zabrałam dwa maluchy z klatki, to powiedziałam do Asi, że może te w końcu będa chciały ze mną spac, bo ze mną żadne koty w łózku spac nie chca.
coronella pisze:Mam jeszcze pytanie o Maksa-persa. Gdy je, strasznie mu chrzęści, jakby kamienie gryzł! Je puszki, nie suche. Co to może być? Zęby miał sprawdzane w schronie i w lecznicy, i podobno nie było tragicznie.