martka pisze:Jeśli to miałby być określony tymczas- do momentu transportu- to JA!
Dzieki Martka!
Reasumując:
jeśli kociak będzie w sobotę, to zabieram go do weta, a potem zawożę do Ciebie, ok?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:Jeśli to miałby być określony tymczas- do momentu transportu- to JA!
marcjannakape pisze:BarbAnn pisze:Tweety pisze:bellavita pisze:Tweety![]()
![]()
![]()
Mam gleboka nadzieje, ze uda sie to wszystko zorganizowac.... Maluszek czeka... za kratami
a kto mi zrobi wizytę przedadopcyjną?
ja ci mogę zrobic
Tylko srogo przeegzaminuj Tweety!Wiesz: karmienie, zabezpieczenie okien, weci...
martka pisze:No to ja niestety...
Nie lepiej poczekać na transport przy okazji, a kaskę na leczenie wydać?
marcjannakape pisze:Słuchajcie jest sprawa:
Otóż istnieje mozliwość zawiezienia kociaka prosto do Krakowa, ale potrzeba kasy na paliwo. Czy ktos mógłby wspomóc?
marcjannakape pisze:Słuchajcie jest sprawa:
Otóż istnieje mozliwość zawiezienia kociaka prosto do Krakowa, ale potrzeba kasy na paliwo. Czy ktos mógłby wspomóc?
BarbAnn pisze:marcjannakape pisze:BarbAnn pisze:Tweety pisze:bellavita pisze:Tweety![]()
![]()
![]()
Mam gleboka nadzieje, ze uda sie to wszystko zorganizowac.... Maluszek czeka... za kratami
ja ci mogę zrobic
Tylko srogo przeegzaminuj Tweety!Wiesz: karmienie, zabezpieczenie okien, weci...
no ba'
wszystko bedzie mi musiala powiedziec
nie ma ze boli
Tweety pisze:BarbAnn pisze:marcjannakape pisze:BarbAnn pisze:Tweety pisze:bellavita pisze:Tweety![]()
![]()
![]()
ja ci mogę zrobic
no ba'
wszystko bedzie mi musiala powiedziec
nie ma ze boli
łomatkooooo, a ja karmiłam ostatnio niejedzące małolaty whiskasem (bez konserwantów), bo wtedy jadły. To lecę wyrzucić puszkę, najlepiej do śmietnika trzy kamienice dalej, bo jak Basia weźmie mnie w obroty to okaże się, że nawet karalucha nie wolno mi powierzyć, bo mam siatkę w oknach ze zbyt dużymi oczkami i ucieknie
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 106 gości