Taką miała chęć do życia, miziała się, gruchała...
A teraz...

Brykaj za Tęczowym Mostem maleńka... [*]

.......
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Usiłuję nie myśleć o Białorudej. Kto miał okazje widzieć ja na żywo - wie czemu...![]()
jopop pisze:Maluszki są niestety w kiepskim stanie, żeby nie powiedzieć gorzej. Pocieszające jest tylko to, że dają sie nieźle karmić ze strzykawki. Wyglądają okropnie, całe utytłane w conwie na dodatekOczywiście nie można ich prać w tym stanie... No nic, leczymy, karmimy, czekamy... Kciukujcie...
jopop pisze:Starsze Chloraki mają się nieźle, choć czarnemu zaczęło ropieć jedno oczko - juz jest wyraźnie lepiej niż wczoraj, ale trochę mu jednak zaszkodziła przeprowadzka... Ten z wrzodem nadal wyłazi, naprawde nie wiem ktoredy. Trudno, bede miec dla odmiany grzyba wszedzie... Poznaly tez urok wyrywania sie z klatki na wolnosc, wiec moje proby izolowania ich od swiata zewnetrznego spelzly na niczym. Dobrze, ze to juz 2 tygodnie od szczepienia...
jopop pisze:O ile mi wiadomo - jadą do mnie 2 S-moki, zamieszkają na razie w klatce na pralce, komfort to nie jest, ale nie mam dla nich lepszego miejsca. One są dopiero tydzień po szczepieniu, więc będę s..ć z nerwów cały czas...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości