Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saskia pisze:Co do Burego Weterana to...no cóż...kocur jest po prostu niesamowity. Dawał z sobą robić wszystko,a nawet mruczał przy czyszczeniu uszucałym sobą mówił: możecie robić ze mną co chcecie- ja jestem szczęśliwy,że ktoś mnie dotyka,że już nie jestem w schronisku.
Jest z niego bardzo przytulasty kotByliśmy z nim u Zosi, dostał zastrzyki i rózne inne rzeczy
(dziękuję Zosiu) ma grzybicę, świerzb i w niektórych miejscach jest łysy...teraz już wszystko będzie dobrze.
saskia pisze:Co do schroniska: widać,że liczba kotów się zmniejsza, choć jest pare nowych nabytków. Znów trafiła do schroniska trójkolorowa persiczka i jest do adopcji.
saskia pisze:W schronisku są też prześliczne dwa kociaki: rudy chłopczyk (przepiękny) i czarny z białym krawatem, też chłopiec. Widziałam też jedną bardzo ładną szylkretkę.
pini1 pisze:biedna persiczka jak uda sie znalezc domki bezłapce i buraskowi wezme ja na przyuczenie sikania
moja gruba misia sikala poza kuwete ponad 2 lata a teraz tylko do kuwety
pini1 pisze:a wiec schronisko bardzo mi sie podobało naprawde
szczegolnie kociarnia !!
u nas w wielu schroniskach sa koszmarne warunki
oczywyscie sa niedociagniecia ale ogolnie bardzo pozytywnie
karty kotów sie zgadzaja , koty sa szczepione i bardzo mila pani wet
dostały ksiazeczki!! z wpisanymi zabiegami
koty podchodza w podskokach do Pani która wchodzila do boxu
bardzo pozytywnie!!!
gratuluje Wam dziewczyny ze pomagacie im
pini1 pisze:co do drugiego kota, chyba sie polubili z Bezłapka bo leza pod jednym kaloryferem jak wchodze to podbiega i juz zjadł i mruczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google [Bot] i 668 gości