Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:macie jeszcze Medicare?
coś potrzebujecie?
alessandra pisze:mir.ka pisze:macie jeszcze Medicare?
coś potrzebujecie?
Mireczko, w hurtowniach nie ma , dostałam wczoraj dwie puszeczki z zapasu lecznicy i mam napoczetą pożyczoną od Marty z Fabryki Dobrych Działań i dostałam super wiadomosc od Cioci wtenczasże załatwiła Medicare i wkrótce mogę sie spodziewać
![]()
Byle tylko wciagnał![]()
Na razie podsypia , co godzine próbuję, czy będzie jadł, póki co naburczał na mnie , wiec dałam spokój , słabiutki jest , ale duch walki wielki w tym malutkim ciele
mir.ka pisze:alessandra pisze:mir.ka pisze:macie jeszcze Medicare?
coś potrzebujecie?
Mireczko, w hurtowniach nie ma , dostałam wczoraj dwie puszeczki z zapasu lecznicy i mam napoczetą pożyczoną od Marty z Fabryki Dobrych Działań i dostałam super wiadomosc od Cioci wtenczasże załatwiła Medicare i wkrótce mogę sie spodziewać
![]()
Byle tylko wciagnał![]()
Na razie podsypia , co godzine próbuję, czy będzie jadł, póki co naburczał na mnie , wiec dałam spokój , słabiutki jest , ale duch walki wielki w tym malutkim ciele
walcz dzielny kocie![]()
![]()
![]()
![]()
poszedł grosik ,na puszeczkę moze starczy
alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:mir.ka pisze:macie jeszcze Medicare?
coś potrzebujecie?
![]()
Byle tylko wciagnał![]()
walcz dzielny kocie![]()
![]()
![]()
![]()
poszedł grosik ,na puszeczkę moze starczy
Mireczko, Ty się nie wygłupiaj , proszę, tyle juz pomogłaśsama masz wydatki na Kuleczkę i reszte pociech , dziękuję
alessandra pisze:o rany Kulkę na żebry wysyłasz? koniec świata -nie ma większego poświecenia dla kumpla
mir.ka pisze:alessandra pisze:o rany Kulkę na żebry wysyłasz? koniec świata -nie ma większego poświecenia dla kumpla
żadne żebry, pod tym sklepem przez cały czas stoją miski z różnymi karmami ,żeby pieski spróbowały zanim będą miały kupione
ewentualnie piesek moze wejść do środka i sam sobie coś wybrać
SabaS pisze:Jak się miewasz Tulinku? Współpracujesz ze swoją Dużą? Ładnie szamasz i pozwalasz wszystko koło siebie zrobić? Wiesz, że to dla Twojego dobra, przecież jesteś mądrym kotkiem.
Trzymaj się alessandra, teraz musi być tylko lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosia300 i 127 gości