Tulinek....[*] rozliczenie i o zamknięcie wątku proszę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 30, 2019 11:07 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

macie jeszcze Medicare?
coś potrzebujecie?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro paź 30, 2019 12:09 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

mir.ka pisze:macie jeszcze Medicare?
coś potrzebujecie?

Mireczko, w hurtowniach nie ma , dostałam wczoraj dwie puszeczki z zapasu lecznicy i mam napoczetą pożyczoną od Marty z Fabryki Dobrych Działań i dostałam super wiadomosc od Cioci wtenczas :1luvu: że załatwiła Medicare i wkrótce mogę sie spodziewać :kotek:
Byle tylko wciagnał :ok:
Na razie podsypia , co godzine próbuję, czy będzie jadł, póki co naburczał na mnie , wiec dałam spokój , słabiutki jest , ale duch walki wielki w tym malutkim ciele :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro paź 30, 2019 12:17 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

alessandra pisze:
coś potrzebujecie?

Mireczko, w hurtowniach nie ma , dostałam wczoraj dwie puszeczki z zapasu lecznicy i mam napoczetą pożyczoną od Marty z Fabryki Dobrych Działań i dostałam super wiadomosc od Cioci wtenczas :1luvu: że załatwiła Medicare i wkrótce mogę sie spodziewać :kotek:
Na razie podsypia , co godzine próbuję, czy będzie jadł, póki co naburczał na mnie , wiec dałam spokój , słabiutki jest , ale duch walki wielki w tym malutkim ciele :ok:

walcz dzielny kocie :ok: :ok: :ok: :ok:

poszedł grosik ,na puszeczkę moze starczy :oops:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro paź 30, 2019 12:22 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

mir.ka pisze:
alessandra pisze:
coś potrzebujecie?

Mireczko, Ty się nie wygłupiaj , proszę, tyle juz pomogłaś :1luvu: sama masz wydatki na Kuleczkę i reszte pociech , dziękuję :1luvu:

alessandra

Post » Śro paź 30, 2019 12:43 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

Medicare jest w tej chwili niedostępne w Polsce. Pisałam do wyłącznego dystrybutora firmy Fatro ( producenta tej karmy) w Polsce, zrezygnowali z jej dystrybucji. Także nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie u nas jeszcze dostępna.
Marek szukał jej w Niemczech, bezskutecznie. Udało nam się sprowadzić do Niemiec ( bo oczywiście do Polski nie wysyłają) parę puszeczek z apteki w Holandii. Są już w Hamburgu, musieliśmy znaleźć kogoś z meldunkiem :ryk:
Teraz organizujemy przywiezienie do nas, wkrótce będą na miejscu :D
Tulisiu, chłopaku ty nasz kochany, jesteś bardzo dzielnym kotem :1luvu: Lilka kazała przekazać,że kota cię niezmiennie !
Obrazek

wtenczas

Od: Pon wrz 07, 2015 19:08

Post » Śro paź 30, 2019 12:45 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

Zdrowiej kochany Tulisiu :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro paź 30, 2019 14:47 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

alessandra pisze:
mir.ka pisze:
alessandra pisze:
coś potrzebujecie?

Mireczko, Ty się nie wygłupiaj , proszę, tyle juz pomogłaś :1luvu: sama masz wydatki na Kuleczkę i reszte pociech , dziękuję :1luvu:

oj tam nie przesadzaj, zwierzyna zaopatrzona, w poniedziałek doszła paka z żarełkiem i przysmakami
a jak piesio będzie głodny to zawiozę go na stołówkę pod MaxiZoo :mrgreen: , choć to co wczoraj tam serwowali nie trafiło w psi gust, choć tym razem było dla małych seniorów :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro paź 30, 2019 14:58 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

o rany Kulkę na żebry wysyłasz? koniec świata -nie ma większego poświecenia dla kumpla :201461

alessandra

Post » Śro paź 30, 2019 15:06 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

alessandra pisze:o rany Kulkę na żebry wysyłasz? koniec świata -nie ma większego poświecenia dla kumpla :201461

żadne żebry, pod tym sklepem przez cały czas stoją miski z różnymi karmami ,żeby pieski spróbowały zanim będą miały kupione
ewentualnie piesek moze wejść do środka i sam sobie coś wybrać :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro paź 30, 2019 15:34 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro paź 30, 2019 18:33 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

Jak się miewasz Tulinku? Współpracujesz ze swoją Dużą? Ładnie szamasz i pozwalasz wszystko koło siebie zrobić? Wiesz, że to dla Twojego dobra, przecież jesteś mądrym kotkiem. :201461
Trzymaj się alessandra, teraz musi być tylko lepiej :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Śro paź 30, 2019 20:43 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

mir.ka pisze:
alessandra pisze:o rany Kulkę na żebry wysyłasz? koniec świata -nie ma większego poświecenia dla kumpla :201461

żadne żebry, pod tym sklepem przez cały czas stoją miski z różnymi karmami ,żeby pieski spróbowały zanim będą miały kupione
ewentualnie piesek moze wejść do środka i sam sobie coś wybrać :wink:

wiesz, w zasadzie tak powinny finkcjonować sklepy dla futrzaków, w końcu one lepiej wiedza niz my co sobie na obiad wybrać :wink:

alessandra

Post » Śro paź 30, 2019 20:54 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

SabaS pisze:Jak się miewasz Tulinku? Współpracujesz ze swoją Dużą? Ładnie szamasz i pozwalasz wszystko koło siebie zrobić? Wiesz, że to dla Twojego dobra, przecież jesteś mądrym kotkiem. :201461
Trzymaj się alessandra, teraz musi być tylko lepiej :ok:

Licho sie czymamy, Ciocia,bo ciągle w poziomie, czasu trzeba aby z kota te "opioły" wyszły . Nietomny jestem, to Duża robi, co chce, nawet gdy burczę :wink:
W nocy usilnie walczył, aby wstać, wiec obłęd po prostu, bo upadał i sie rozbijał, w końcu dla jego dobra musiałam zamknąc w transporterze , aby choc dwie godizny przespać. Niestety prócz tych trzech porcji , więcej nic nie zjadł, głownie dzis spi, jakby narkoza z opóźnieneim działala. Dostał kroplówke, podskórną niestety, bo wenflon wylazł podczas tych prób wstawania, antybiotyk, duphalyte , co jakiś czas sprawdzam i przewijam bobasa, aby miał sucho. Mam nadzieje,ze jutro będzie lepszy. Moze i dobrze,ze tak spi, bo organizm odpoczywa i regeneruje sie. Zobaczę, ajk nocka, moze nad ranem cos zechce zjeść.
Nie wiem jak to przypisac, ale niedawnoi zwrócił ciutkę medicara , a jadł ostatnio ok. 9 rano, powinno sie juz wchłonac, więc nei wiem co jest grane?...

alessandra

Post » Śro paź 30, 2019 21:50 Re: Tulinek , czyli kot , który...operacja 29.10 wtorek

Tulinku, pół forum się zamartwia, zdrowiej czarny kocie, bo nie ma kto pięknych bazarków robić! Kciuki nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Dla Twojej Dużej cała reklamówka siły i optymizmu :) 3majcie się oboje! :1luvu: :201461 :kotek:

Marmolada18

Od: Pt sie 24, 2018 10:34

[poprzednia][następna]