Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anett84 pisze::placz: Bardzo dawno mnie tutaj nie było, pewnie niewiele osób mnie w ogóle kojarzy.....dziś odeszła za TM moja ukochana Ala, była biedą kociochatkową, którą adoptowałam kilka lat temu..... miała wątrobę pełną nowotworów, wątroba niczym mozaika. Wiele razy była leczona, wspomagana wątroba, ale teraz nic nie dało się zrobić. Wiele kotów było w naszym domu, ale ona zajęła całe nasze serca. Postanowiłam was o tym poinformować, dzięki wam miałam to szczęście aby choć te kilka lat była z nami.
Nie wiem czy udało mi się wkleić jej zdjęcie, ale to jest ostatnie jakie jej wczoraj zrobiłam....
FElunia pisze:Do kontroli zabieram Kalinkę i mam ją wziąć z dziećmi (nie wiem, jak to ogarnę, trzymajcie kciuki) Wydzielina z ucha Kalinki została zbadana, nie ma świerzbowców, ale wyszły nie najlepsze wyniki krwi, więc dlatego cała czwórka jutro jedzie do wetki.
Mara S pisze:Dzwoniła pani od rudego kota z osiedla Zamkowego - powiedziała, że zgodnie z ustaleniami z Beatą jak w 2 tygodnie kot nie znajdzie domu, to będzie wzięty do chatki. Podobno Pani ma mu zrobić test i odpchlić i być może jutro wieczorem go przywiezie...
Mara S pisze:Zaktualizowałam kącik medyczny na 1. stronie wątku - proszę sprawdźcie czy wszystko się zgadza i czy o niczym nie zapomniałam
balbina38 pisze:Enja bierze jeszcze tabletki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 118 gości