OKI pisze:Dość... hhhmmm... rozcieńczony ten kotek jest
A to skąd

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Dość... hhhmmm... rozcieńczony ten kotek jest
alix76 pisze:OKI pisze:Dość... hhhmmm... rozcieńczony ten kotek jest
A to skąd, na cycku wisiała, potem na dobrym żarciu ... tasiemiec?
Hania66 pisze:jak nie urok, to s....
Maluchu nie choruj!
Dla Was wszystkich
koteczekanusi pisze:OKI, a nie myślałaś o zmianie tytułu wątku? Od 24. strony to już domownicy pełną gębą, a nie goście jacyś...
wstrzymanie ogloszenia nr 616224437
Status zgłoszenia: Otwarty [Zamknij zgłoszenie]
Utworzono: 2014-12-22 20:57:33
Ostatni wpis: 2014-12-22 20:57:33
Ostatni odpowiedział: Klient
Kategoria: Prośba o Reaktywację
Odpowiedzi: 0
Data: 2014-12-22 20:57:33 (+0)
Imię i nazwisko: Olga Kondracka
E-mail: polinda8@gmail.com
IP: 31.61.129.233
Numer Ref. Ogłoszenia:
Wiadomość:
Proszę o podanie, który konkretnie punkt zasad/regulaminu narusza powyższe ogłoszenie.
Zwierzę jest do oddania za darmo, co zostało wyraźnie zaznaczone w formularzu (przez wpisanie cyfry "zero" w polu cena. Jest podany orientacyjny wiek i zabiegi lekarsko-weterynaryjne, które zostały wykonane.
W mojej opinii jednoznacznie spełnia ono wszystkie Wasze wymagania.
Jednocześnie proszę o wyjaśnienie, dlaczego Wasz skrypt zamienia automatycznie opcję "za darmo" na "proszę o kontakt". Patrz moje pozostałe ogłoszenia, w których bodajże dwa dni temu zamienialam pracowicie owo nieszczęsne "proszę o kontakt" na "za darmo", po czym znowu zostało to zmienione niezgodnie z moją wolą. I stanem faktycznym.
Wszystkie warunki, na jakich wydaję zwierzęta do adopcji są zawsze wymienione w treści ogłoszenia. Nie handluję zwierzętami, ani nie wymagam zwrotu żadnych kosztów. Bardzo mi nie na rękę, że kontaktują się ze mną osoby, które chcą tanio kupić i nie odpowiadać na żadne pytania, nid podpisywać żadnych umów itd., a to wszystko za sprawą idiotycznej zmiany w treści formularza dokonywanej automatycznie przez Wasz skrypt.Ponadto informuję, ze prowadzę bezpłatny i niezrzeszony nigdzie dom tymczasowy
dla kotów i nie będę sobie wymyślać nazwy ani nigdzie się rejestrować wyłącznie na potrzeby Waszego portalu.
Jeżeli ponowna weryfikacja mojego ogłoszenia będzie w dalszym ciągu negatywna, proszę o usunięcie moich pozostałych ogłoszeń wraz ze wszystkimi moimi danymi z Waszej bazy.
Olga Kondracka
Szanowni Państwo,
Ogłoszenie po przywróceniu sugeruje, że kot jest na sprzedaż - w polu
cena wyświetla się "proszę o kontakt".
Nie życzę sobie telefonów z pytaniem "po ile ten kot" lub wiadomości
(cytat dosłowny i kompletny): "jou ziomy chce kupić tego kota".
W związku z tym w dalszym ciągu proszę o wyjaśnienie czemu system
zamienia "za darmo" na "proszę o kontakt", co sugeruje odpłatną
transakcję. Jeżeli nie jesteście w stanie tego wyjaśnić ani zmienić,
to proszę o usunięcie wszystkich moich ogłoszeń oraz mojego konta z
Waszej bazy.
Olga Kondracka
Witaj,
Przywróciliśmy Twoje pomyłkowo usunięte lub wstrzymane ogłoszenie na stronę Gumtree:
http://[domain].gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=616224437
Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane
Zespół Gumtree
Witam Pani Olgo.
Dziękuję za maila.
Pani oferta nie była usunięta lecz wstrzymana.
Z powodu wielu nadużyć w kategorii zwierzaków "za darmo" zmuszeni jesteśmy wymagać precyzyjnych informacji.
Fundacje, schroniska, stowarzyszenia, domy tymczasowe, etc. proszone są o podanie swojej nazwy oraz kosztu adopcji zwierzaka. Osoby prywatne muszą wpisać faktyczną, oczekiwaną cenę, oferta musi być dodana zgodnie z zasadami zamieszczania ogłoszeń w dziale zwierząt.
http://gumtreehelp.com/pl/knowledgebase.php?article=91
Jeżeli zwierze oferowane jest "za darmo", prosimy podać te informacje również w treści: w tytule lub na początku opisu. Wówczas oferta nie powinna być zgłaszana przez Użytkowników.
Prosimy edytować treść uzupełniając informacje i dodać ogłoszenie ponownie na stronie.
Dziękujemy za zrozumienie.
Pozdrawiam,
Ania i Zespół Gumtree
Witam i dziękuję za mail i wyjaśnienia.
Oferty zostały oznaczone jako "za darmo".
Dziękujemy i przepraszamy za kłopot i opóźnienie.
Pozdrawiam,
Artur i Zespół Gumtree
Caragh pisze:Facebook działa cuda
Na swojej, więc skasować nie mogli
Caragh pisze:Artur widać bardziej kumaty
Anię chyba pogięło
ASK@ pisze:Mnie wycofano 4 ogłoszenia ,które już krążyły dawno. Poprawione, uzupełnione...
Deczko mnie poniosło a mailu. Zaproponowałam by dodali opcję Dom Tymczasowy , Opiekun... by nie pisać właściciel . Przejechałam się na nich deczko za brak opcji "za darmo" i za to ,ze moje ogłoszenia wszystkie zawierają taką informację. Zwróciłam uwagę ,ze w ogłoszeniu gdzie zaznacza się "za darmo" nie powinno się w treści ogłoszenia powtarzać bo to już jest przekaz właściwy. Dodałam też ,że nie życzę sobie przerabiania "proszę o kontakt" bo to jest mega głupota. Kto chce adoptować kota to i tak musi się z nami skontaktować. Napisałam o DT , pakowaniu własnych pieniędzy, przesiewie domów i takich tam...Zaznaczając ,ze ich polityka zmniejsza szanse na domy kotom ,które i tak zostały skrzywdzone.
A dostałam w odpowiedzi to co zwykle.
Robią sobie sami bajzel
Ciekawe co dalej nastąpi. Ale opcja DT na pewno byłą by dobra. Bo nijak nie czuję się właścicielem. Stwierdzenie ,ze na nasze ogłoszenia "ktoś" donosi jakoś mnie nie przekonuje. Pewnie maja dziadowski program .
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1491 gości