wszystkiego najlepszego w dniu urodzin

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jetrel pisze:Mała, sto lat, a nawet dłużej, bo jesteś niezastapiona
AgaPap pisze:Chciałam donieść, że bury Leon, który został zaadoptowany w poniedziałek poszedł do domku małżeństwa z mojej pracy![]()
Koleżanka na urodziny sobie go sprawiła![]()
Kicia z Wojewódzkiej po początkowych stresach i nie jedzeniu już się trochę wyluzowała, ale ma problem z załapaniem kuwetkiKtoś ma jakiś dobry patent na to? W kuwecie ma nasypany zwykły piasek, a do tego wrzucone ręczniki, którymi koleżanka wytarła siki z podłogi.
Dorota Wojciechowska pisze:AgaPap pisze:Chciałam donieść, że bury Leon, który został zaadoptowany w poniedziałek poszedł do domku małżeństwa z mojej pracy![]()
Koleżanka na urodziny sobie go sprawiła![]()
Kicia z Wojewódzkiej po początkowych stresach i nie jedzeniu już się trochę wyluzowała, ale ma problem z załapaniem kuwetkiKtoś ma jakiś dobry patent na to? W kuwecie ma nasypany zwykły piasek, a do tego wrzucone ręczniki, którymi koleżanka wytarła siki z podłogi.
Może miejsce kuwetki zmienić na bardziej ustronne w poblizu jakiejś jej kryjówki- stachulce tak mają żeby mieć alternatywę ucieczki z kuwetki w ewentualnym zagrożeniu ( u mnie dzika Sheba tak miała - wychodziła do kuwetki z pod wanny z wytrzeszczem oczu czy zdąży zwiać jakby co )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 646 gości