terenia1 pisze:Dziś do domku jedzie też Wąsik, który jest na tymczasie u Anetki
To może Anetka by wzięła Alę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dziś do domku jedzie też Wąsik, który jest na tymczasie u Anetki
edisza pisze:Kropeczka13 pisze:Edytko i Marcinku![]()
![]()
![]()
![]()
Edytkoza prawko i jezdzil ostrożnie
![]()
Jak te kociaki zobaczyłem to nie wiem czemu ale łezka mi popłynęła...
Rafale... hihi![]()
Marcin też jest, ale to mój brat![]()
Dziękuję Wam za gratulacje
A Inusława i Renatka jak widać mają się dobrzea nawet bardzo, że tak skromnie powiem hehe
Kropeczka13 pisze:edisza pisze:Kropeczka13 pisze:Edytko i Marcinku![]()
![]()
![]()
![]()
Edytkoza prawko i jezdzil ostrożnie
![]()
Jak te kociaki zobaczyłem to nie wiem czemu ale łezka mi popłynęła...
Rafale... hihi![]()
Marcin też jest, ale to mój brat![]()
Dziękuję Wam za gratulacje
A Inusława i Renatka jak widać mają się dobrzea nawet bardzo, że tak skromnie powiem hehe
Przepraszam za pomylenie imienia Rafałkuwybaczcie starszemu...no chyba już już początki sklerozy...
anksunamun pisze:Bardzo proszę,by ktos zrobił fotki Kubusiowi.Gosia CatAngel zamieszcza jego ogłoszenia i fajne zdjęcia by sie przydały.Prześlijcie je do niej![]()
terenia1 pisze:anksunamun pisze:Bardzo proszę,by ktos zrobił fotki Kubusiowi.Gosia CatAngel zamieszcza jego ogłoszenia i fajne zdjęcia by sie przydały.Prześlijcie je do niej![]()
Lepszych zdjęć niż te co są raczej nie uda się zrobić - Kubuś cały czas siedzi wbity w koszychku w jednej pozycji z wielkimi ze strachu oczami
terenia1 pisze:Wróciła do Kociej Chatki Sonia - Państwo nie mogli spać w nocy bo Sonia buszowała, a wydawali się normalni![]()
Mara S pisze:
Teresa rozumiem, że Sonia wróciła - jakiś komentarz?
terenia1 pisze:Mara S pisze:
Teresa rozumiem, że Sonia wróciła - jakiś komentarz?
Mara a komentarz jest taki - jest sobie chłopak i dziewczyna, nie są narzeczeństwem, nie są mażeństwem tylko parą, ale to facet kieruje jej życiem a ona ma gówno do powiedzenia .... on jest Panem i władcąjuż teraz.... to strach myśleć co będzie potem, można tylko współczuć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości