KOCIA CHATKA zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 13, 2013 9:58 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

terenia1 pisze:Dziś do domku jedzie też Wąsik, który jest na tymczasie u Anetki :D

To może Anetka by wzięła Alę :oops: ?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lut 13, 2013 10:07 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

edisza pisze:
Kropeczka13 pisze:Edytko i Marcinku :ok: :ok: :piwa: :piwa:
Edytko :ok: za prawko i jezdzil ostrożnie :ok:
Jak te kociaki zobaczyłem to nie wiem czemu ale łezka mi popłynęła...

Rafale... hihi :D
Marcin też jest, ale to mój brat :D
Dziękuję Wam za gratulacje :)

A Inusława i Renatka jak widać mają się dobrze :) a nawet bardzo, że tak skromnie powiem hehe :lol:

Przepraszam za pomylenie imienia Rafałku :oops: wybaczcie starszemu...no chyba już już początki sklerozy... :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro lut 13, 2013 10:24 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Czy dałoby radę zrobić więcej zdjęć Kubusia :?: Potrzebuję do ogł.
Dodam z tymi co są ale jak by ktoś miał jakieś niech podeśle :)
Ostatnio edytowano Śro lut 13, 2013 14:01 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lut 13, 2013 12:11 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Kropeczka13 pisze:
edisza pisze:
Kropeczka13 pisze:Edytko i Marcinku :ok: :ok: :piwa: :piwa:
Edytko :ok: za prawko i jezdzil ostrożnie :ok:
Jak te kociaki zobaczyłem to nie wiem czemu ale łezka mi popłynęła...

Rafale... hihi :D
Marcin też jest, ale to mój brat :D
Dziękuję Wam za gratulacje :)

A Inusława i Renatka jak widać mają się dobrze :) a nawet bardzo, że tak skromnie powiem hehe :lol:

Przepraszam za pomylenie imienia Rafałku :oops: wybaczcie starszemu...no chyba już już początki sklerozy... :D

Ależ nic się nie stało :)
:lol: sklerozę to i my czasem mamy :ryk:

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Śro lut 13, 2013 14:57 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

tak, dziś jedzie mój Wasik, bardzo miła starsza Pani zadzwoniła, będzie mieszkał w domku niewychodzacym jako jedyny kiciak, Pani myśli tez o kolezance dla niego
ale to jak wrócę z nart, to mam do niej podjechac izobacze jak mu się tam mieszka, ale jak dla mnie dom będzie wspaniały, tez dzwoniła inna Pani, która chce adoptowac dorosłego kotka, myśli o Ali, dziś ma podjechac na dyżur do chatki, to może się uda :)
napewno wezmę do mnie kolejnego chetnego na tymczas :)
może tym razem Pinezka :)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Śro lut 13, 2013 16:43 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Bardzo proszę,by ktos zrobił fotki Kubusiowi.Gosia CatAngel zamieszcza jego ogłoszenia i fajne zdjęcia by sie przydały.Prześlijcie je do niej :kotek: :1luvu:
anksunamun

anksunamun

Od: Sob lip 21, 2012 10:13

Post » Śro lut 13, 2013 20:31 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

anksunamun pisze:Bardzo proszę,by ktos zrobił fotki Kubusiowi.Gosia CatAngel zamieszcza jego ogłoszenia i fajne zdjęcia by sie przydały.Prześlijcie je do niej :kotek: :1luvu:

Lepszych zdjęć niż te co są raczej nie uda się zrobić - Kubuś cały czas siedzi wbity w koszychku w jednej pozycji z wielkimi ze strachu oczami :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lut 13, 2013 20:33 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

terenia1 pisze:
anksunamun pisze:Bardzo proszę,by ktos zrobił fotki Kubusiowi.Gosia CatAngel zamieszcza jego ogłoszenia i fajne zdjęcia by sie przydały.Prześlijcie je do niej :kotek: :1luvu:

Lepszych zdjęć niż te co są raczej nie uda się zrobić - Kubuś cały czas siedzi wbity w koszychku w jednej pozycji z wielkimi ze strachu oczami :(

Poza tym jutro być może pojedzie do DT.

Teresa rozumiem, że Sonia wróciła - jakiś komentarz?

Mara S

Post » Śro lut 13, 2013 20:35 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Wróciła do Kociej Chatki Sonia - Państwo nie mogli spać w nocy bo Sonia buszowała, a wydawali się normalni :twisted:
byłam niemiła :twisted:
Reszta dyżuru ok, w poniedziałek zabiorę Noska do Pani Eli rana na plecah znów rozdrapana tak że szczerze mówiąć raczej wątpię w tą alergię.
Reszta kociaków ok. Zabrałam trochę rzeczy z przedsionak na zdrowej
Van Gogh został bez jedzenia - jutro Wiesu zabiera go do Lupusa. Łezek goni Sonię dziad jeden. Dziś kupiłam kociakom serduszek kurzych sparzyłam i nawet im smakowało.

terenia1

Post » Śro lut 13, 2013 20:37 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

i pojechał Wąsik do nowego domku, zawiozła go moja przyjaciółka Martusia, Pani naprawdę super,
z wielkim sercem
podarowała na rzecz fundacji 100 zł :) przekażę jak wrócę :)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Śro lut 13, 2013 20:41 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

terenia1 pisze:Wróciła do Kociej Chatki Sonia - Państwo nie mogli spać w nocy bo Sonia buszowała, a wydawali się normalni :twisted:

Czasu to jej dali w cholerę - aż niecałą dobę :evil: . To się kotka zdążyła zadomowić :? Mam nadzieję, że wspomniałaś im, iż pluszowe kotki nie hałasują?

Mara S

Post » Śro lut 13, 2013 20:42 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Mara S pisze:

Mara a komentarz jest taki - jest sobie chłopak i dziewczyna, nie są narzeczeństwem, nie są mażeństwem tylko parą, ale to facet kieruje jej życiem a ona ma gówno do powiedzenia .... on jest Panem i władcą :? już teraz.... to strach myśleć co będzie potem, można tylko współczuć :mrgreen:

terenia1

Post » Śro lut 13, 2013 20:56 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

terenia1 pisze:
Mara S pisze:

Mara a komentarz jest taki - jest sobie chłopak i dziewczyna, nie są narzeczeństwem, nie są mażeństwem tylko parą, ale to facet kieruje jej życiem a ona ma gówno do powiedzenia .... on jest Panem i władcą :? już teraz.... to strach myśleć co będzie potem, można tylko współczuć :mrgreen:

To może ich na .... listę schronu że nieodpowiedzialni i podejmuja decyzje pochopnie.
Fajnie że kociaków tyle domki znajduj.
A Sonia taka cudna jest i pecha miała że na takich głupkow trafiła :?
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lut 14, 2013 9:21 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Czy na tym Dniu Kota w Realu będzie tez organizowana zbiórka karmy itp.Co można przynieść?
anksunamun

anksunamun

Od: Sob lip 21, 2012 10:13

Post » Czw lut 14, 2013 9:57 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

wczoraj został oddany pit i mój 1% poszedł na Nadzieję a przy okazji jeszcze 6 innych :ok: zostawiłam w US kartki z numerem te od Dorotki, podrzućcie do swoich urzędów ulotki od Dorotki :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

[poprzednia][następna]