Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 13, 2013 22:49 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

No to i ja do wizualizacji się włączam trzymam kciuki, i życzę nam by ten rok z każdym kolejnym dniem stawał się lepszy...

Maciejka Pierwsza

Od: Nie lis 04, 2012 12:38

Post » Pon sty 14, 2013 13:22 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

To Timurek chyba na lepszy domek czeka.. Kciuki trzymamy baaardzo mocno!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 14, 2013 17:51 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Timur ale się zaparłeś.
Robim co możiem a ten ani drgnie , Timur jest spod znaku barana, że taki uparty ?
Trzeba go chyba uprowadzić Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon sty 14, 2013 17:54 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

Dziękujemy za kciuki!!!!!

Dzisiaj kolejna , smutna rocznica-mija rok jak odeszła Pynia-moja pierworodna, moja jedynaczka, mój puchaty króliczek.....
Pyniutku-nie lubiłas innych kotów-człowiek musiał kochać tylko Ciebie. Przegrałas tę nierówna walkę i zostawiłas w sercu ranę, której nawet czas nie goi.

taką chcę Cię pamiętać:

Obrazek

Mój Boże! 8O -dopiero teraz zauważyłam,że to zdjęcie było robione też 14 stycznia-tylko ,że 5 lat temu :(
Ostatnio edytowano Pon sty 14, 2013 17:57 przez kropkaXL, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sty 14, 2013 17:55 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

Kasieńko, smutna rocznica dzisiaj :( Przytulam.
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sty 14, 2013 17:57 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

:cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon sty 14, 2013 17:58 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

Nie smutam :evil: , Pynia już baluje w niebie.

Kasieńka to dla Ciebie od Pyni :
http://www.youtube.com/watch?v=kE87oI5rdew

No ! :aniolek:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon sty 14, 2013 18:35 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

one odchodzą stanowczo za szybko :(
była śliczna :1luvu:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon sty 14, 2013 19:28 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

Wercia-ona była puchata jak królik, miała krótki, szeroki , zadarty nosek i liniała jak 5 kotów do kupy!-futerko miała angorowe.

Ja dzisiaj nadźwigałam się jak bułgarski ciężarowiec :( -udało mi sie kupić dwa serca wołowe-prawie 4 kg, do tego zakupy dla siebie -ledwo do domu doszłam-strasznie mnie teraz plecy bolą, ale już mam wszystko pomielone i popaczkowane, tłusciochy gotują się z przyprawami-bedą po zmieleniu dodatkiem do psiego żarełka-dla przygarniętego piesia siostry-on podwórkowy jest, ale ma budkę porządnie ocieploną styropianem i na dodatek umieszczoną w drewutni.

Zapomniałam napisać,że moja maszynka juz działa-Damork-wielkie dzięki za radę!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 14, 2013 19:58 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

Pyniek :( [*][*][*]

ale zbieżność z ty zdjęciem 8O ....
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 14, 2013 20:16 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

Sylwia-ja dopiero dzisiaj to zauwazyłam, a przecież jak odeszła, to przerobiłam własnie to zdjęcie do banerka-wtedy nie popatrzyłam na datę
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 14, 2013 22:05 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

Takie wspomnienia bolą zawsze jednakowo, bez względu na upływający czas. :cry:
Przytulam Cię mocno Kasiu.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto sty 15, 2013 1:56 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

Pyniutku [i]
Kaś przytulam :(
Mojej pierworodnej niema już ze mną prawie 7 lat, a ciągle się łezka w oku kręci :cry:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto sty 15, 2013 10:08 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

Pyniu, w sercach jestes [']
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sty 15, 2013 17:57 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia- Pyniu-to juz rok :( [*]

Ptyś jest chory, pobrano krew, dostał kroplówkę i czekam na wyniki-wyć mi sie chce :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]