ja nie mam, nie wiem, czy Justa ma... bo to male zywe sreberko jest, wszedzie jej pelno, chwili spokojnie w miejscu nie usiedzi, wiec zrobic jej zdjecie-to nie taka latwa sprawa
z reszta, co tam zdjecia, ona jest tak cudna, ze zadne zdjecie tego nie odda, no poprostu obledna jest Ma cos w tych swoich cudnych oczkach, to przeszywajace spojrzenie... Slodziak maly przekochany
no tez nie mam jej kiedy chce... trzeba spytac Justy, czy ma jakies nowe fotki tego naszego kociego cudenka zwanego Noemcia a moze ktoras ciotka, co ostatnio byla w odwiedzinach u mruczkow ma jakies foto? Moze cos sie gdzies znajdzie, czego tu jeszcze nie bylo?...
Dzięki Grosziwo Zdjęcia dla przypomnienia, kto dawno małego tornadka nie widział. Zobaczcie, jakie ona ma duże magiczne oczy I jak ona patrzy. No ja na samym poczatku, jeszcze w schronie zakochałam się w tych oczętach.Starczyło, że tak patrzyła na mnie i patrzyła i już było po mnie
Ciociu Grosziwo jestes Niesamowita!!!! Az mam lzy w oczach! tyle zdjec!!! Bardzo Ci dziekuje!! Cudowna Nasza Noemcia!!! I super ze pokazalas inne zwierzatka Szkoda ze tak daleko mieszkam! Tez bym sobie Noemcie ponosila i pomiziala! No same slodkosci
Ciuciu Grosziwo szkoda ze nie zglosilyscie sie do konkursu na "ja i moj Duzy"! na pewno byscie z Noemcia 1 miescie zajely! Ja juz ogladam 10 raz zdjecia Jeszcze raz dziekuje