Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 03, 2013 8:42 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

jo.anna pisze:burasy mają fb, oto link

https://www.facebook.com/events/165233156962982/

:aniolek:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro kwi 03, 2013 21:42 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw kwi 04, 2013 0:56 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Dzięki. Pobiegłam i nagadałam. Zobaczymy.

Gang dzisiaj spokojny w dalszym ciągu - wietrzę podstęp. Boje się ich spokoju - mąż mówi ... oby to było ciśnienie... OBY

Prada wycofana, obserwująca uciekająca wzrokiem. Jest źle.

Ichgo raz lepiej raz gorzej. Wczoraj juz było lepiej, dzisiaj mamy pogorszenie. Konsultacja z wetką nic nie dała. Nie mamy pojęcia co jest grane z tym jego pęcherzem. Jedno wiemy na pewno - stres do potęgi n-tej. Ciągnę przeciwbólowe i antybiotyk. I czekam. Niespodzianka jje tylko mokrą bozitę dodatkowo rozcieńczoną wodą (płuczemy) matko kochana jaki to fuks, że jak kupowałam żwirek dla gangu w rewelacyjnej promocji kupiłam bozitę bo .... byłoby ... a chciałam dwa żwiry wziąć ...
Obrazek

Kinnia

Post » Czw kwi 04, 2013 7:47 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Ichigo dostał wczoraj na swoją panikę wszechogarniającą i przerażającą wszystkich ze mną na czele Feliwey. Zobaczymy co się zadzieje bo kotecek nawet nie spi spokojnie. Mam nadzeję, że to przejściowa niedyspozycja a nie coś neurologicznego..... Ale to w końcu kotekniespodzianka więc róznie może być jeszcze.....

Ichigo dostał Feliwey od Anonimowego Darczyńcy :D .

Dziękujemy Bardzo.
Oby tak drogi prezent podziałał na to sponiewierane przez ludzi futerko. Przykro patrzeć jak on sie kuli przytula dościany gdy idzie a cos gwałtowniej słychać czy ruszy się w zasiegu jego wzroku. Panika.
Obrazek

Kinnia

Post » Pt kwi 05, 2013 23:27 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Ichigo zrobił dzisiaj strajk głodowy - rano wymiotował. Odpadam. Ja po prostu odpadam.
Obrazek

Kinnia

Post » Sob kwi 06, 2013 6:54 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

:ok: :ok: za Ichigo. Musi być lepiej, musi się mu poprawić :ok: :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob kwi 06, 2013 16:00 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Nie czytałam wątku od początku i nie wiem czy próbowaliście, ale może krople Bacha? U mnie była widoczna poprawa.
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob kwi 06, 2013 18:49 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Ja się tam nie znam ale podobno kotom tez można podawać psychotropy na poprawę nastroju. Jutro o 9 rano Dorota Sumińska będzie w TOK FM. Chyba w jakiejś jej audycji słyszałam właśnie o psychotropach dla zwierząt.
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Sob kwi 06, 2013 18:56 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kropli Bacha Kinnia jeszcze nie próbowała, dzięki, choć z Ichigo jest kotek-niespodzianka i trzeba by bardzo dokładnie opisać wszystkie jego dolegliwości żeby pomóc a nie zaszkodzić. Ale będziemy pamiętać o tej opcji :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob kwi 06, 2013 22:20 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Bachem nie można zaszkodzić, można najwyżej nie trafić i tzw. koszty niepotrzebnie ponieść.. :roll:
Niespodzianka, niespodzianką, ale ma jakieś konkretne cechy. Choćby to, że się boi.. i pewnie inne takie.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie kwi 07, 2013 11:42 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Moja Tosia miała ataki paniki, nagle bała się nie wiadomo czego, jeżyła się i uciekała. Każdy najmniejszy hałas w domu, odgłos ludzkich kroków... wszystko ją przerażało. Dostałam najpierw jedno opakowanie kropelek, było OK, była poprawa choć nie mówię, że zupełnie zlikwidowaliśmy problem. Teraz zaczęłam drugie pudełeczko, mam wrażenie, że z lepiej dobranym składem i zobaczymy jakie efekty nastąpią. Należy dokładnie opisać całą sytuację Pani, która przyjmuje zamówienie, ona wysyła propozycję składu mieszanki z uwzględnieniem wszystkich dolegliwości a jeżeli zaakceptujesz - płacisz. Przesyłka zazwyczaj dociera na drugi dzień. Zaszkodzić nie można a koszty, przynajmniej wg mnie, też nie są jakieś ogromne - 37 zł za kropelki, konsultację i wysyłkę :)
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie kwi 07, 2013 12:35 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Zaczne od wczoraj.

Wczoraj były psy, potem były psy i potem były .... potem był gang, potem Ichigo, potem reszta futer i psy i ....szpital. Gdzieś w międzyczasie praca. Jak? Nie pytajcie bo nie do końca wiem, a to bardzo źle.

To po kolei.
Psy żyją, do stada póbuje dołączyć czwarty. Ale najpierw te 3 potem on.

Gang ma się tak sobie. Jak mówiłam coś "wisi w powietrzu" no i wisi i zaraz "wybuchnie". Bafi jakoś dziwnie oddycha, niby nic a jednak coś jest nie tak. Dyzio kichnął kilka razy. Prada tylko patrzy "pustym" wzrokiem. Bafi i Dyzio dzisiaj do weta. Prada .... domu jej trzeba natychmiast.

Ichigo odmawiał jedzenie wczoraj - dopiero wieczorem, późno zjadł bozite i to w dosyć dziwnych okolicznościach - leżałam przy misce ..... ale zjadł trochę. Dzisiaj nawet zrobił siku, bo rano znów ten sam manewr ...głaskanie mizianie i siedzenie przy misce. Teraz spi na fotelu i sprawdza czy nigdziej nie idę. Zauważyłam, że on chodzi za mną po domu a gdy usiądę natychmiast prowadzi mnie do Miśka pokoju, każe się wpuścić i każe mnie wejść i pozostać. Wtedy kładzie się na podłodze przy drzwiach i obserwuje przez szczelinę co dzieje się w mieszkaniu, lub idzie spać, lub wygląda przez okno. Gdy wychodzę natychmiast zrywa się i idzie ze mną.... i sytuacja się powtarza ...poczeka aż coś tam zrobię i gdy usiądę prowadzi do pokoju .... To wygląda tak jakby on się mnie pilnował. Gdy wychodzę każe wpóścić się do pokoju i śpi. Nic wtedy nie jje i nie pije. Zobaczymy co feliwey zdziała.

Reszta futer jakoś się trzyma chociaż Mała Dama nie czuje się najlepiej.

Co do szpitala - żyję.

Morelowa wiem, że obiecywałam przedstawić szarańczę - pamiętam i na pewno to zrobię.

Coco i Channel w nowym domku aklimatyzują się całkiem nieźle. oczywiście był mały kryzys wczoraj, ale już chyba pokonany. Mam nadzieję. Domek jest bardzo mądry i bardzo cierpliwy więc..... Rodzynka to przemiła dziewczyna, a córeczka wręcz idealne dziecko. Dadzą radę na pewno. Zreszta dziewczyny gdy wejdą na obroty to .... bardziej tego się boję, pomysły Coculca to jest niebezpieczne.....

Będę pamiętać o tych kroplach skoro mają tak dobre "notowania".
Obrazek

Kinnia

Post » Nie kwi 07, 2013 16:34 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Nowe, świeżutkie zdjęcia Gangu Burasów

a oto Bafi
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a oto Prada
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a oto Dyzio
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a oto Zyzio - jak zwykle śpi, obudzony ma mnie jak zwykle w nosie
Obrazek
Obrazek

Kinnia

Post » Nie kwi 07, 2013 16:51 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

jeśli ktoś jeszcze nie udostępnił to bardzo proszę

https://www.facebook.com/events/165233156962982/#
jo.anna

Post » Nie kwi 07, 2013 17:38 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

TAkie zdjecia powinny być na fb. Są?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]