TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 19, 2012 21:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

Kociara82 pisze:serio testuja?! 8O 8O nie mialam pojecia, a czekolade milke bardzo lubie, na 2 miejscu po wedlowskiej.

No niestety. Wedel nie, ale Milka testuje i mówię jej stanowcze NIE!
Nie będę się przyczyniać do torturowania zwierząt dla takiej paści jak milka :evil:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt paź 19, 2012 21:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

Caragh pisze:
Kociara82 pisze:serio testuja?! 8O 8O nie mialam pojecia, a czekolade milke bardzo lubie, na 2 miejscu po wedlowskiej.

No niestety. Wedel nie, ale Milka testuje i mówię jej stanowcze NIE!
Nie będę się przyczyniać do torturowania zwierząt dla takiej paści jak milka :evil:

Cooo 8O 8O 8O 8O ja tez ją uwielbiam , no uwielbiałam bo juz jej nigdy nie kupie NIGDY :evil: :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt paź 19, 2012 21:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

Justa&Zwierzaki pisze:Cooo 8O 8O 8O 8O ja tez ją uwielbiam , no uwielbiałam bo juz jej nigdy nie kupie NIGDY :evil: :evil: :evil: :evil:

No niestety, bardzo dużo tych znanych firm torturuje zwierzęta :evil:
Polecam: http://www.kroliki.net/pl/testy/firmy/nie-testujace
i to: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483
Ostatnio edytowano Pt paź 19, 2012 21:26 przez Caragh, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt paź 19, 2012 21:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

serio nic nie wiedzialam o milce.... a tak lubie ich czekolady... :roll:

moze byc Plamka :)
myslalam, bylam pewna, ze klatke dobrze zamknelam 8O dobrze, ze nie uciekla.
Justa, jutro przyjde z kolezanka, pamietasz ja, to Magda z ktora kiedys wyprowadzilam na dluuuuuugi spacer Pedrusia (*), bedzie ze mna pomagac, bo sama jedna nie dam rady ogarnac wsztstkiego, a jej pomoc mi sie bardzo przyda. Co 4 paty rak to nie 2 :D Z psami sobie na pewno poradzi, bo ma bokserke. A co do kotow... juz nasze towarzystwo z niej kociare zrobi hehehe :D

Czy Plameczka bardzo plakala?
Justa, swietny patent wiazania sznurkow na klatce w ktorej jest Irys :ok: Nie udalo mi sie tak dokladnie zawiazac jak tobie, ale patent swietny :ok: chetnie go bede stosowac :) Dziwie sie, ze sama na to nie wpadlam, taki banalny :D Ale na najlatwiejsze rozwiazania, na najbardziej banalne pomysly podobno najciezej wpasc.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 19, 2012 22:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

Monis, nie moge otwierac tych linkow, bo mi sie komp wiesza na nich i mnie wywalilo :oops: mozesz mi napisac chocby na pw ktore firmy testuja swoje produkty na zwierzetach? Dobrze wiedziec, czego sie wystrzegac. Choc przyznam szczerze-z milka bedzie bardzo, bardzo ciezko.

Kociara82

Post » Pt paź 19, 2012 22:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

Ok, mogę wysłac, tylko to będzie olbrzymie pw :ryk:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt paź 19, 2012 22:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

nie ma problemu :)

jak tam moja "chrzesnica" mruczaca? :wink:
sliczna jest, no nie? :1luvu:
Jak pomysle, ze takie malenstwo, tak ufne wobec ludzi jakby nigdy nic sobie spacerowalo w tak ruchliwym miejscu :strach: :strach: :strach: :strach:
Justys, dzieki wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wiem, ze kruszynka jest w dobrych rekach :)

Kociara82

Post » Pt paź 19, 2012 22:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

Kociara82 pisze:serio nic nie wiedzialam o milce.... a tak lubie ich czekolady... :roll:

moze byc Plamka :)
myslalam, bylam pewna, ze klatke dobrze zamknelam 8O dobrze, ze nie uciekla.
Justa, jutro przyjde z kolezanka, pamietasz ja, to Magda z ktora kiedys wyprowadzilam na dluuuuuugi spacer Pedrusia (*), bedzie ze mna pomagac, bo sama jedna nie dam rady ogarnac wsztstkiego, a jej pomoc mi sie bardzo przyda. Co 4 paty rak to nie 2 :D Z psami sobie na pewno poradzi, bo ma bokserke. A co do kotow... juz nasze towarzystwo z niej kociare zrobi hehehe :D

Czy Plameczka bardzo plakala?
Justa, swietny patent wiazania sznurkow na klatce w ktorej jest Irys :ok: Nie udalo mi sie tak dokladnie zawiazac jak tobie, ale patent swietny :ok: chetnie go bede stosowac :) Dziwie sie, ze sama na to nie wpadlam, taki banalny :D Ale na najlatwiejsze rozwiazania, na najbardziej banalne pomysly podobno najciezej wpasc.

Na to trzeba zwracać szczególna uwagę, teraz jak będziesz u mnie to musisz sie nauczyć zamykać sprawdzać czy dobrze zamknęłaś .
Super ze przyjdziesz z koleżanką ,czy ona tez będzie mogła z tobą być 2 razy dziennie , bo psy muszą iść na spacer minimum 2 razy dziennie , oprócz Ciebie chca też pomóc Lodzia i Celina , wiec byś sama nie była :ok: nie dała byś rady ...

Jak weszłam to była cichutko , wymiziałam ją a jak wychodziłam to sobie jadła , dałam tez jej polarowy sweter aby miała sie do czego przytulić :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 20, 2012 2:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

Noemi , Bartuś wykapane przewinięte , rehabilitacja zrobiona :ok: Węgielek wyciśnięty , nadal idzie mocz z krwią i z odbytu tez krwawi , smaruje na zmianę olejkiem z dziurawca i Darmatolem i musze go wtedy długa na rekach mieć bo chce wylizywać i rani sie na nowo a jak mu założyłam kołnierz to zaczął szaleć a że ma miednice połamana to nie można było do tego dopuść , leki tez podane :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 20, 2012 2:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

8O Justyś, kiedy Ty śpisz? 8O
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob paź 20, 2012 8:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

Ja myślę, że nie śpi w ogóle, bo już z samego rana do mnie dzwoniła... :roll:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob paź 20, 2012 9:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

Dziewczyny bo doba ma za mało godzin jak dla mnie i szkoda czasu na sen :mrgreen: wyśpię sie podczas operacji :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 20, 2012 10:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

slodka Plameczka :1luvu:

biedny Wegielek... domyslam sie, jak go to wszystko boli, drazni... :roll:
co do wyspania sie podczas operacji-cos o tym wiem :D Chyba nigdy w zyciu nie wyspalam sie tak znakomicie jak podczas operacji wlasnie :D Raptem tylko ok.2 godziny snu a tak dobrze mi sie spalo.... :ryk:

Kociara82

Post » Sob paź 20, 2012 14:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

Justa stwierdzila, ze mala Plamka robi sie tak namolnym miziakiem, jak Miki, na sam widok czlowieka wlacza motorek :1luvu: i tak samo mocno strzela baranki jak Mikus :ryk: :1luvu:

Kociara82

Post » Sob paź 20, 2012 15:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - NOEMI, BORYS, WĘGIELEK, PO WYPADKU :

znalezione na FB:

kot przed skokiem musi:
- rozwiązać układ trzech równań kwadratowych aby wyznaczyć wzór paraboli, po której będzie leciał,
- znaleźć wartość pochodnej lub równanie stycznej do powyższej paraboli w miejscu z którego skacze, aby poznać kąt wybicia;
- zastosować zasadę zachowania energii w celu wyznaczenia prędkości początkowej skoku;
- zastosować drugą uogólnioną zasadę dynamiki Newtona aby oszacować siłę, z jaką ma naprężyć mięśnie tylnych łap przy wybijaniu się.
I to chyba wystarczy, aby dobrze skoczyć
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

[poprzednia][następna]