Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:W jaki sposób można Was znaleźć na FB? Gdzie są zamieszczone aktualne informacje jakie są potrzeby - czy tutaj na wątku?
czarno-czarni pisze:https://www.facebook.com/pages/Wroc%C5%82awskie-Koty/193452947348212?fref=ts
taki link znalazłam, ale nie wiem, czy to jest ok. Jessi74 będzie widzieć lepiej
jessi74 pisze:poczekamy aż ta pani odpisze
a co zrobić z maluchami ? czterotygodniowe w schronisku sobie nie poradzą, a jak zostaną na ulicy to zdziczeją, porozchodzą się i też kicha....
jessi74 pisze:jessi74 pisze:poczekamy aż ta pani odpisze
a co zrobić z maluchami ? czterotygodniowe w schronisku sobie nie poradzą, a jak zostaną na ulicy to zdziczeją, porozchodzą się i też kicha....
to ul. Opolska, Księże Małe, mieszka tam Figaro, ale ona urobiona po pachy, jedyne co może pomóc pewnie, to przetrzymać klatki, aby nie trzeba było się z nimi wozić
ta pani chce najpierw wyłapać maluszki i zawieźć do schroniska, wówczas zajmiemy się kocicami, są dwie - totalne dzikuski
to kto mógłby pomóc?
wieczorem chyba założę osobny wątek i będziemy w nim organizować pomoc
ja kilka razy mogłabym przyjechać i zapolować
kto przetrzymałby kocice?
w tym temacie zapraszam tutaj ----- viewtopic.php?f=1&t=153289
jessi74 pisze:jedna kocica od rozmnażaczki już w naszych rękach, dzięki Agita![]()
, dziewczyna podpisała oświadczenie że zgadza się na zabieg sterylizacji kotki i kotkę odebierze po zabiegu, czy jedzie ktoś może w najbliższych dniach na trasie Wrocław - Świdnica?
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:jedna kocica od rozmnażaczki już w naszych rękach, dzięki Agita![]()
, dziewczyna podpisała oświadczenie że zgadza się na zabieg sterylizacji kotki i kotkę odebierze po zabiegu, czy jedzie ktoś może w najbliższych dniach na trasie Wrocław - Świdnica?
W najbliższych dniach nie ale jak do tego czasu nic się nie znajdzie transportowo to jadę do Świdnicy 31 maja lub 1 czerwca.
jessi74 pisze:jedna kocica od rozmnażaczki już w naszych rękach, dzięki Agita![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Apatka, Blue, Google [Bot], Rogersoimi i 40 gości