_ogonek_ pisze:Błagam was zostawmy konkurencję, nie zniżajmy się do ich poziomu, bądźmy ponadto.
Jak lubię mawiać:
Bierzemy zady w garść i działamy
_ogonek_ , proszę, czytaj mój post z prośbą wyżej, ok?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_ogonek_ pisze:Błagam was zostawmy konkurencję, nie zniżajmy się do ich poziomu, bądźmy ponadto.
Jak lubię mawiać:
Bierzemy zady w garść i działamy
efciaa pisze:Ze sie tu troche nazbieralo ludzi teraz to tak zapytam - wieksza skutecznosc jest (tak srednio) jak jednemu kotu robi sie 35 ogloszen czy jak trzem po 10-12?
Hanulka pisze:efciaa pisze:Ze sie tu troche nazbieralo ludzi teraz to tak zapytam - wieksza skutecznosc jest (tak srednio) jak jednemu kotu robi sie 35 ogloszen czy jak trzem po 10-12?
chyba, mam wrażenie, że 35..., chyba że 10-12 na kluczowych portalach, najbardziej popularnych...
_ogonek_ pisze:Hanulka pisze:efciaa pisze:Ze sie tu troche nazbieralo ludzi teraz to tak zapytam - wieksza skutecznosc jest (tak srednio) jak jednemu kotu robi sie 35 ogloszen czy jak trzem po 10-12?
chyba, mam wrażenie, że 35..., chyba że 10-12 na kluczowych portalach, najbardziej popularnych...
a ja uważam że 10-12 na popularnych.
efciaa, to może pozwolę sobie skrobnąc, trochę ogłoszeń już robiłam (tak z 3 lata) ...
Obowiązkowo: tablica, alegratka, gumtree, morusek - z tych ja mam największy odzew zawsze.
W moim standardowym pakiecie dorzucam też:
eoferty.com.pl
e-zwierzak.pl
adopcjakota.pl / adopcjapsa.pl
przygarnijzwierzaka.pl
olx.pl
kokosy.pl
petworld
pajeczyna.pl
pineska
Chyba że ktoś ma jeszcze inne pomysły, bo ja się na tych skupiam, a ostatnio już tylko gumtree i tablica, bo brak czasu na inne.
Hanulka pisze:efciaa, jeśli mas trochę czasu dla kotów z KAN, to proszę, rób, jak dotąd..
będziemy Ci wdzięczni za każde ogłoszenie koteczka!
post ogłoszeniowy jest aktualny
Dama Ya pisze:Dostałam bardzo poważną ofertę adopcyjną w sprawie Ramzesika i KleoJak dobrze pójdzie trafią do wspaniałego domu w dwupaku!
![]()
![]()
więcej fotek na:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.377644485658938.90121.165132356910153&type=1
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.377649008991819.90124.165132356910153&type=1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości