Jak kilka lat temu miałam operację wycięcia "czegoś tam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
raiya pisze::ok:![]()
Basiu, jesteś dzielna
![]()
Napisała Pani z wczoraj, że jednak decyduje się na inna kotkę, blizej...I spokojniejszego usposobienia. Mailuję natomiast z narzeczenstwem, ktore od lipca chętnie przygarnie malutka- tez z Warszawy. Na razie brzmią fajnie, okna mają zabezpieczone, sa świadomi. Zobaczymy, co z tego wyniknie.
meksykanka pisze:Basia, po... ale strasznie ją wymęczyli, jest pod kroplówką...
Miała tylko znieczulenie miejscowe a węzły chłonne tak poplątan + stan zapalny, że mimo znieczulenia bardzo ją bolało...
Właściwie powinni to zrobić w znieczuleniu ogólnym.
Wyniki będą najszybciej za 3 tygodnie ... a jeśli będa jakieś wątpliwości - wysyłają do warszawy i kolejne 3 tygodnie...
Basia jest bardzo, bardzo obolała... Żeby teraz choć dostała coś na zlikwidowanie tego stanu zapalnego... i bólu...
A dalej...
czekać
Kciuków nie puszczamy
raiya pisze:Asiu, ale co robic? Pytały dwa domki o nią, ale w pojedynkę? Właśnie o tym myślalam, ze ona jest akurat takim kotem, który nie powinien byc sam. hmmm, pomyslalam, ze moze bysmy sprobowaly ja wyadoptować w dwupaku z Twoją Calineczka, co o tym myslisz??
joanna3113 pisze:raiya pisze:Asiu, ale co robic? Pytały dwa domki o nią, ale w pojedynkę? Właśnie o tym myślalam, ze ona jest akurat takim kotem, który nie powinien byc sam. hmmm, pomyslalam, ze moze bysmy sprobowaly ja wyadoptować w dwupaku z Twoją Calineczka, co o tym myslisz??
Magda u mnie do wyadoptowania Filip, który jest kochanym rozrabiaką, Mija kochana przylepa i Isia też kochany rozrabiak i w podobnym wieku do malutkiej. Myślę że należy szukać dalej. Ogłoszenia w większości są na dwa-trzy tygodnie rób ładne zdjęcia, będę robić następne ogłoszenia, można zmienić tekst, coś dodać. Zobaczysz znajdzie się fajny domek.
meksykanka pisze:Basia, po... ale strasznie ją wymęczyli, jest pod kroplówką...
Miała tylko znieczulenie miejscowe a węzły chłonne tak poplątan + stan zapalny, że mimo znieczulenia bardzo ją bolało...
Właściwie powinni to zrobić w znieczuleniu ogólnym.
Wyniki będą najszybciej za 3 tygodnie ... a jeśli będa jakieś wątpliwości - wysyłają do warszawy i kolejne 3 tygodnie...
Basia jest bardzo, bardzo obolała... Żeby teraz choć dostała coś na zlikwidowanie tego stanu zapalnego... i bólu...
A dalej...
czekać
Kciuków nie puszczamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 100 gości