Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 21:32 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

a już się przestraszyłam że smarti koty kradnie 8)
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro paź 10, 2012 21:51 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

JolaJ pisze:a już się przestraszyłam że smarti koty kradnie 8)

jako że sama ma za mało :lol:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt paź 12, 2012 14:41 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

Marmurkowa kotka ma trafić na Paluch !
-bardzo proszę o udostępnianie-

ja nijak juz jej nie upchnę :roll:

to piękna,zdrowa kotka z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=146981 - ma na prawdę mało czasu !

bardzo prosimy o podbijanie !
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie paź 14, 2012 21:35 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka

dziś przyjechały z Palucha dwa nowe, umówione wcześniej, tymczaski :D

niejedzący grubasek po zmarłej :( ( na oko tak ok 100 kg żywej wagi ! ) -zapadniety, zataczający się, płaczący w głos, zaglucony :cry: :cry: ,właśnie nakarmiłam go ze strzykawki-nie miał siły protestować :roll: ,

oraz całkowicie ślepa bura dziewczynka-przesłodka, struchlała ze strachu , przerażona w swoim czarnym świecie :roll: mój TŻ nazwał ją Myszka-są już po pierwszym seansie tulenia :D
- w zw. z powyższym chyba za jakiś czas poszukamy dla kici bardzo przystojnego kawalera aby się pokochali i aby razem poszli do domku - bo nie oddam kici samej -musi mieć kogoś do kochania na całe życie.

W zw. z powyższym dziękuję serdecznie Alareipan i Jamkasicy , oraz EdytceB-a i Jej TŻ-towi :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Pon paź 15, 2012 6:53 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

dobrze, że Mr Big dał się nakarmić, mam nadzieję, że nie podzieli losu Pasztecika (ech czasem nadmiar dobrego może tak bardzo zaszkodzić).
Myszka jest cudna, mam nadzieję, że jak już pozna teren to będzie śmielsza i weselsza, taki kochany pluszak do przytulania, jest cudna :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon paź 15, 2012 7:29 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Kciuki za aklimatyzację i zdrowienie :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 15, 2012 7:57 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon paź 15, 2012 13:29 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

wyciągnięta wczoraj biało -bura ślepa dziewczynka-dostała na imię Myszka :D wciąga wszystko jak mały odkurzaczyk-już nawet sama wie gdzie zawsze ! stoją miski i trafia do nich bezbłędnie :D jest podejżanie grubiutka -skoro słabo jadła to obawiam się czy nie z innego powodu :oops:

Grubasek niestety bardzo żle-płacze w głos-nie wiem z bólu czy z żałości..nie je nic poza wmuszonym convem, choć chciałby bo jedzenie go interesuje ale odrzuca-albo z powodu gluta,albo mocznika, albo jedno i drugie :roll: , zrobi dwa kroki i przewraca się..
ja jestem za bardzo chora a więc dziś mój TŻ wiezie go do weta to będzie wiadomo więcej..

fascynujące są opisy niejedzącego,wycieńczonego kota z wypisu : przez 8 dni kiedy wiadomo że kot nie jadł jedyny wpis to radosne " jest dobrze" , po czym następnego dnia : "doczekał się kataru" i orzeczenie "mocznica + cukrzyca".
..no comments..

smarti

Post » Pon paź 15, 2012 13:49 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Biedulki kochane :| :1luvu:
Zdrówka wszystkim życzymy - a na poprawę humoru mam coś, tak jak obiecałam 8)
Pozdrowienia od Księciunia i Dużych :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Erin

Post » Pon paź 15, 2012 13:55 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

tak trzymać :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon paź 15, 2012 14:00 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

uuu! Ale fachowe pudełko :lol:

Mr Big dostał w schronie imię Igor. Jeśli to lekarze w schronisku nadali komuś imię to...wiedz, że coś się dzieje. I zwykle właśnie nie bardzo wiadomo co :roll:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon paź 15, 2012 14:59 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Erin pisze:Biedulki kochane :| :1luvu:
Zdrówka wszystkim życzymy - a na poprawę humoru mam coś, tak jak obiecałam 8)
Pozdrowienia od Księciunia i Dużych :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

moje słoneczko-Promyczek ukochany :!:

jak powiedział pewien wet-hematolog-"pół Warszawy wmawiało mu że nie żyje a on im wszystkim zagrał na nosie " :lol: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
tak trzymaj, Promysiu słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kasia-zdecydowanie, zwłaszcza po tym co napisałaś, opowiadam się za imieniem Mr.Big :ok:
nie chcę nic mówić ale chociaż na podstawie samopoczucia wydaje mi się że czuje się odrobinkę lepiej-ma przytomniejszy wzrok, sam wszedł do transporterka i ułożył się w nim wygodnie-zajmuje szczelnie przelewającym się ciałkiem cały duży transporter a łapki jeszcze mu wystają :roll:
po wizycie u wetki będzie można powiedzieć coś więcej a już na pewno jutro, jak będą wyniki krwi.

smarti

Post » Pon paź 15, 2012 15:01 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Prawda, ze fajne?

Erin

Post » Pon paź 15, 2012 17:10 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

no właśnie są u p. dr. -Alareipan i mój TŻ, bo ja sobie spokojnie, po cichutku "zdycham"..

na razie wieści są bardzo niewesołe-grubasek jest na granicy- jest w stanie agonalnym, ma sztywną skórę, dostał masę kroplówek, ma 35'C :(

oby udało mu się przetrwać :roll: oby dał jakoś radę !

tak to jest-często koty domowe nie przeżywają nawet dwutygodniowej kwarantanny,zwłaszcza takie grubasy!
jemu kwarantanna skończyła się w piątek-i tak nie dałoby się go wyciągnąć wcześniej-ale nawet bałam się czekać z wizytą u weta aż wyzdrowieję-i widać słusznie..
tak bardzo bym chciała aby się zebrał do kupy i dał radę...

Mr.Big :kotek: nie poddawaj się ! jeszcze kawał pięknego życia przed tobą !! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Pon paź 15, 2012 17:17 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Udało się Sznyclowi, Mr. Big też da radę :ok:
A co do Księciunia, to wiesz ... on chłopak z Podlasia, tutaj ludzie mocne, ze stali :wink:

Erin

[poprzednia][następna]