Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izydorka pisze:rozumiem, że ludziska chcą maleńtasy, nie wiedzą, że one tak dają w kość, ale jak ja brałam pierwszy raz kota, to też nie dałam się przekonać, każdy ma swoją wizję...
Kociara82 pisze:mam dobre wiesci![]()
bedzie 150 zl na sterylke Lary
oczywiscie dzieki Fundacji Przyjaciele Czterech Łap, która w tym pomoze
kopiuje z dogomanii z ich watku:
ZGŁOSZENIA I SPOSÓB FINANSOWANIA
1. Do sfinansowania zabiegu sterylizacji przyjmujemy zgłoszenia suczek lub kotek:
a) przebywających w bezpłatnych Domach Tymczasowych
b) zamieszkujących gospodarstwo wiejskie, których opiekunów nie stać na zabieg
c) bezdomnych lub wolno żyjących
2. Pierwszeństwo mają suczki lub kotki w ciąży lub chore, u których zabieg jest pilny.
3. Jeśli nie ma przypadków z punktu 2, obowiązuje kolejność zgłoszeń.
4. Kwoty dofinansowań:
- suczka - 150zł
- kotka - 80zł
5. Płatności dokonujemy po otrzymaniu faktury, najlepiej bezpośrednio na konto zakładu weterynaryjnego.
Dane do faktury:
Fundacja Przyjaciele Czterech Łap
Rokitno 2
74-304 Nowogródek Pomorski
NIP 597-169-91-69
Najlepiej wziąć fakturę przelewową z terminem płatności 14 dni i przesłać ją pocztą.
Robimy przelew dla weta od razu po otrzymaniu faktury.
6. Zgłoszenia przyjmujemy na wątku " Akcja Kastracja ".
7. Zabiegi finansujemy w miarę posiadanych środków finansowych.
Proszę, aby w zgłoszeniach przesyłać zdjęcia zgłaszanych zwierzaków, a także dokładny opis sytuacji (gdzie przebywa, w jakim jest wieku, etc.) lub przynajmniej link do wątku na dogomanii.
Powyższe informacje i zdjęcia będę archiwizować w celu rzetelnego rozliczenia z pozyskanych funduszy.
W zamian za dofinansowanie zabiegu oczekujemy jedynie "reklamy", tzn. zamieszczenia informacji na stronach internetowych, blogach lub wątkach, że sterylizacja została sfinansowana/dofinansowana w ramach Akcji Kastracja prowadzonej przez Fundację Przyjaciele Czterech Łap.
Jakis czas temu zglosilam tam Lare no i przyszla pozytywna odpowiedz
phantasmagori pisze:Czyli pomoc z Fundacji jest pewna tak?
Sterylka Lary + kaftanik + szczepienie to koszt 400zł - 150zł z Fundacji czyli zostaje 250zł. To w dalszym ciągu pokaźna kwota.
Będzie ciężko, ponieważ na Dogomanii u Larysy cisza, na fb również![]()
Otwieram więc skarbonkę na sterylizację i szczepienie Larysy.
Kto zechce zrezygnować z paczki fajek czy tabliczki czekolady? liczy się każda złotówka!
Plan jest taki:
Chętni wpłacają na moje konto, ja zaś w okolicach 15 każdego miesiąca wpłacam uzbieraną kwotę bezpośrednio na konto lecznicy. Mamy zgodę lecznicy na takie wpłaty w ratach.
Kociara82 pisze:mam dobre wiesci![]()
bedzie 150 zl na sterylke Lary
oczywiscie dzieki Fundacji Przyjaciele Czterech Łap, która w tym pomoze
kopiuje z dogomanii z ich watku:
ZGŁOSZENIA I SPOSÓB FINANSOWANIA
1. Do sfinansowania zabiegu sterylizacji przyjmujemy zgłoszenia suczek lub kotek:
a) przebywających w bezpłatnych Domach Tymczasowych
b) zamieszkujących gospodarstwo wiejskie, których opiekunów nie stać na zabieg
c) bezdomnych lub wolno żyjących
2. Pierwszeństwo mają suczki lub kotki w ciąży lub chore, u których zabieg jest pilny.
3. Jeśli nie ma przypadków z punktu 2, obowiązuje kolejność zgłoszeń.
4. Kwoty dofinansowań:
- suczka - 150zł
- kotka - 80zł
5. Płatności dokonujemy po otrzymaniu faktury, najlepiej bezpośrednio na konto zakładu weterynaryjnego.
Dane do faktury:
Fundacja Przyjaciele Czterech Łap
Rokitno 2
74-304 Nowogródek Pomorski
NIP 597-169-91-69
Najlepiej wziąć fakturę przelewową z terminem płatności 14 dni i przesłać ją pocztą.
Robimy przelew dla weta od razu po otrzymaniu faktury.
6. Zgłoszenia przyjmujemy na wątku " Akcja Kastracja ".
7. Zabiegi finansujemy w miarę posiadanych środków finansowych.
Proszę, aby w zgłoszeniach przesyłać zdjęcia zgłaszanych zwierzaków, a także dokładny opis sytuacji (gdzie przebywa, w jakim jest wieku, etc.) lub przynajmniej link do wątku na dogomanii.
Powyższe informacje i zdjęcia będę archiwizować w celu rzetelnego rozliczenia z pozyskanych funduszy.
W zamian za dofinansowanie zabiegu oczekujemy jedynie "reklamy", tzn. zamieszczenia informacji na stronach internetowych, blogach lub wątkach, że sterylizacja została sfinansowana/dofinansowana w ramach Akcji Kastracja prowadzonej przez Fundację Przyjaciele Czterech Łap.
Jakis czas temu zglosilam tam Lare no i przyszla pozytywna odpowiedz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 69 gości