Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Ja nie umiem robić ogłoszeń a chętnie bym pomogła kotom, może ktoś
BOZENAZWISNIEWA pisze:joanna3113 pisze:Ja nie umiem robić ogłoszeń a chętnie bym pomogła kotom, może ktoś
Pakiet dobrych ogłoszeń robi Cat Angel.Kwota za cały pakiet 130 ogłoszeń-15zł
ARKA pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:joanna3113 pisze:Ja nie umiem robić ogłoszeń a chętnie bym pomogła kotom, może ktoś
Pakiet dobrych ogłoszeń robi Cat Angel.Kwota za cały pakiet 130 ogłoszeń-15zł
Dla jednego kota?
joanna3113 pisze:Mozna za 15 zł, zrobić dla trzech wtedy po 40 ogloszen na jednego kota, dla 2 po 60 ogłoszeń. Będę robiła ogloszenia dla mojej kotki to wtedy poproszę jednego kota wytypować i zrobię na pół. Tylko to będzie za dwa tygodnie.
gagata1 pisze:Czy ktos będzie miał ochotę pomóc w ogłoszeniach , adopcjach korabiewickich kotów ?
Ten białasek jest do zabrania od zaraz. To kastrowany, roczny kotek, bardzo przyjazny i chetny na kolana...
A tu jest fajny rudzielec, o ile dobrze pamietam, tez kastrowany:
BOZENAZWISNIEWA pisze:gagata1 pisze:Czy ktos będzie miał ochotę pomóc w ogłoszeniach , adopcjach korabiewickich kotów ?
Ten białasek jest do zabrania od zaraz. To kastrowany, roczny kotek, bardzo przyjazny i chetny na kolana...
Na FB jest informacja,ze biały kot jest w DT,u kogo?
gagata1 pisze:Tak, ten białasek jest u mnie i jesli nie znajdę mu dobrego domku stałego ,to zostanie z nami na zawsze. Roboczo ma na imie Marcel.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 68 gości