Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 kota

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 03, 2012 11:30 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

Ciotka, wiesz co. sie zastanawiam czy Ty aby nie przesadzasz???? 8O 8O 8O
Przeca masz taka wygodna wannę niewykorzystaną. dużą i przestronną. wystarczy kocyk pod ....upsko i torebką obwiązać kraniki.
i nocnika nie trzeba trzymać pod łóżkiem
sraczyk obok. :wink:

i się skończą narzekania na biedne kochane kotecki.........

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Sob mar 03, 2012 11:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

Nie rzucaj cholernympingwinem. jeszcze trafisz w Shreka.

:lol:

salvadoredali67

Post » Sob mar 03, 2012 13:21 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

Póki nikt Ci nie sika na tę kołdrę, to Ty nie masz żadnego problemu :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob mar 03, 2012 13:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

400 g - 18,5 (mogę zamówić) i mam dla Ciebie próbeczki ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob mar 03, 2012 13:26 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

OKI pisze:400 g - 18,5 (mogę zamówić) i mam dla Ciebie próbeczki ;)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Holistic Health" grain free, Golden coś tam. Próbeczki :1luvu: , a poproszę zamówić przy następnej okazji paczuszke

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob mar 03, 2012 13:29 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

alix76 pisze:
OKI pisze:400 g - 18,5 (mogę zamówić) i mam dla Ciebie próbeczki ;)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Holistic Health" grain free, Golden coś tam. Próbeczki :1luvu: , a poproszę zamówić przy następnej okazji paczuszke

Golden Eagle ;) "Holistic Health" Sensitive Cat Formula Grain Free
Zamówimy :lol:
Mam też próbeczki Adult Cat Formula już nie Grain Free, będą na zmianę :lol:

OKI

Post » Sob mar 03, 2012 21:03 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

Dzięki Ci, dobra kobieto :lol: - u mnie wszyscy dostają przysmaczki rano i wieczorem a jakoś Zidane nic nie podeszło, dopiero te Golden Orły :ok:
Aleba, dzięki za pocieszenie, naprawdę - miałam specjalistkę od lania na kołdrę wyczynowo :twisted: . Droga Gołąbka [*] zrobiła numer życia w nocy po moim powrocie z urlopu, kiedy spała mi czule na kołdrze naciągniętej na głowę, po czym zlała się tamże i poszła spać na suche w nogach :twisted: . Jak się obudziłam pod mokrym kompresem z moczu na twarzy miałam szczerą chęć wziąć kota za fraki, wrzucić do klozetu i spuścić wodę :twisted: - a moja Mama, która opiekowała się nią całe dwa tygodnie :twisted: wykrzyknęła: "jak sobie wypraszam spuszczanie Gołębia w klozecie, ja tyle pracy w nią włożyłam :twisted: ". Tja, jak ja latałam dwa miesiące po wetach i badaniach, to nie było jakoś takich emocji 8)
Jutro zapowiada się ciekawy dzień - komisyjnie obcinamy kotom pazury jednocześnie testując nowe kagańce od Brzózki :wink: . Będzie relacja na żywo (jeśli przeżyję) :twisted:

alix76

Post » Sob mar 03, 2012 21:21 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

Widać najlepsze numeranty nas opuściły... Mi numer życia wyciął Gringul[*]

Chyba druga noc w łóżku (dziecko niepełnosprawne) i obudził mnie strumień moczu w... uchu środkowym :twisted: :ryk: Bidul, jeszcze nie umiał wtedy zejść, to sobie znalazł najlepszą miejscówkę :roll: To był jedyny odnotowany raz, kiedy się moje słoneczko poza kuwetą załatwiło ;)
Ja wiem... mam duże uszy... :mrgreen: Ale nie powiem głośno, co miałam ochotę zrobić z kudłaczem w tym konkretnym momencie :x

OKI

Post » Sob mar 03, 2012 22:04 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

O dobry Panie na niebiesiech i wszyscy jego Święci.... Dzięki wam za to , że Shrekuś nie sypia mi na twarzy... :)

A co do olewnia świata przez Shrekusia to on raczej nie.

No , może jeden jedyny raz na Esperantooooo... :twisted: :twisted: :twisted:

salvadoredali67

Post » Nie mar 04, 2012 8:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

No, to dzisiejsza noc nie odbiegała szczególnie od normy. Towarzystwo konopadziło się na mnie, Cholernymorświn dostał eksmisję za próbę wyjęcia sobie spod kołdry moich palców u nóg do zabawy :twisted: . Poranne zapasy kotki odbyły na łóżku, bardzo uprzejmie z ich strony, bo nie musiałam tych pęczków futra zmiatać z podłogi. Wyzbierałam je z prześcieradła :twisted:
A teraz trenują dwubój - przebieg z wrzaskiem i szybka seria zapasów - raz na łóżku, raz w łazience. . Cholernymorświn ma grzbietowy styl walki - ma wtedy wszystkie cztery łapy aktywne. Gerson stawia na próby zagryzienia przeciwnika, testuje metodę na różnych częściach ciała. Chwilami dochodzi do zwarcia w pozycji, którą chętnie nazwałabym yin/yang, gdyby nie to, że oba są w zasadzie czarne.

alix76

Post » Nie mar 04, 2012 10:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

Obcinanie pazurków powiadasz??? Shrek to uwielbia :P czasem tylko wydaje dziwne dźwieki,mruczenia ale ogólnie uwielbia wszystkie zabiegi pielegnacyjne a najbardziej czesanie :kotek:

shrek1

Od: Sob gru 10, 2011 9:47

Post » Nie mar 04, 2012 10:36 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Łatka w DS!

No, czesanie lubi :lol: , chociaż Gerson go czesze na bieżąco :twisted: . Łupież zniknął, kotek jest wystawowy :ok:

alix76

Post » Nie mar 04, 2012 21:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

Dzięki wujkowi Piotrowi568 :1luvu: akcja Pazur przebiegła wzorowo - koty ani się obejrzały, jak już nie miały szponów 8) . Trochę mniej entuzjazmu wykazały koty u wujka, ale tym niech się sam chwali :lol: . Cholernymorświn musiał się schować trochę powalczyć, ale najbardziej ucierpiała jego godność :twisted: . Shrekuś, kotek z dobrego domu, widać, że przyzwyczajony do pedicure. CDT na rączkach u mamusi dały się wymacać po łapkach, także inauguracja kagańców się nie odbyła :twisted:

alix76

Post » Pon mar 05, 2012 12:05 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

A czekałam na te inaugurację aby mieć pewnośc co do przydatnosci :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon mar 05, 2012 20:12 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

Jopop przetestowała wystarczająco 8)
Po działaniach Wujka Piotrusia jakby mniej kłaków kotecki z siebie wydzierały :twisted: . Ale rozpychają się po łóżku po staremu :wink: .
Jakaś senna jestem, idę spać. Jutro idę się przebadać okresowo :mrgreen:

alix76

[poprzednia][następna]