Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Ja zaś biegnę oglądać.Kasztanowa chętnie do Was zajdę na kawkę,może wkrótce.
Maluszki jedza niesamowite ilości saszetek royala ,mam pytanie co im mogę jeszcze dawać by nie było problemów jelitowych oprócz suchego z którym sobie nie bardzo radzą.Jutro postaram się pójść do banku i sprawdzić przelewy bo wiem ,że są wpłacone pieniążki dla naszych kotów i uzupełnimy wszystko.
becia_73 pisze:Z innej beczki...
Na fb w profilu Grupy jest album ze zdjęciami, wzięłam opisy z wątku..
Jednak nie umiemy udostępnić poza grupę.![]()
Czy jest inna możliwość oprócz udostępniania linku do albumu na swojej tablicy?
Przy okazji, można wrzucać do tego albumu też fotki oraz jeśli ktoś na ochotę tworzyć kolejne..
MalgWroclaw pisze:Doczytałam. Jakoś trudno mi się połapać w dwóch wątkach, tam Szczytno z arabską 2, tu z 4, wiem, to dwie sprawy, ale na pierwszy rzut oka trudno. To one już zostają bez Ciebie w domu, duże są.
horacy 7 pisze:Otrzymałam informację ze TOZ organizuje akcję w pobliskiej miejscowości sterylizacji dorosłych kotek a wszystkie kocięta z tego miejsca mają trafić do schroniska.Załamałam się zupełnie bo okazuje się ,że mimo rozmów,obietnic nic się w świadomości ludzi nie zmienia nawet wśród osób które opowinny zwierzętom pomagać.Jestem załamana bo co ja sama mogę zrobić z jednym swoim marnym dt.DT jeszcze nie odpowiedział czy jest w stanie zabrać jakieś koty.
meksykanka pisze:No, ponad 3 tygodnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 834 gości