key_west pisze:To chyba niedobrze?iza71koty pisze:Ta sucha karma co nam kupiła Key_west jest barwiona.
generalnie lepiej jak nie jest barwiona.Barwnik czasem powoduje wymioty.
Ale wiesz w takiej sytuacji każdy ratunek na wagę złota.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
key_west pisze:To chyba niedobrze?iza71koty pisze:Ta sucha karma co nam kupiła Key_west jest barwiona.
wiora pisze:Się przywitam
Nerw ciąg dalszy.Jak to na wyspach bywa, nikomu sie nie śpieszy więc wyniki będa dopiero jutro![]()
Wet powiedział, że stan Misia się poprawił tzn wzmocnił sie troche po kroplówkach i antybiotyku.
Wysięk z noska niestety nadal ma.Miejsce po guzie zostało oczyszczone porządnie(zmiana ropna podskórna)więc mam nadzieje, że już mu to nie narośnie.I choć to dobre nowiny, wet woli byc ostrozny w rokowaniu,bo białaczki i fiv niestety nie da się wykluczyć![]()
No nic czekam do jutra.
Iza zdjęcia maluszka i mamek zastepczych mnie powaliły.Ale kochane te kotuchy masz
iza71koty pisze:Mam pytanie.Czy Ktoś dałby Tymczas ślicznemu białemu rocznemu kocurkowi z niewielkimi szarymi dodatkami?Kocurek jest bardzo miły, oswojony.Wygląda zdrowo i niestety ale tam gdzie jest jego przyszłość to wielki znak zapytania.Raczej nie ma zbyt dużych szans na przetrwanie.
Szkoda kociaka.Jest naprawdę wyjątkowy i prześlicznej urody.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 455 gości