Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 22:27 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Cookie1706 pisze:a o której przewidujesz koniec misji Tereniu?
Ja około 17:00 będę musiała uciekać, wyrobimy się w 4 godzinki? :roll:

Marlenko koniec misji jes nie do określenia :mrgreen: jak będziesz musiała uciekac to nie ma problemu :)
Dzis jak byłam na chwilkę w kociarni na przedsionku do zdrowej zauważyłam taką duż klatkę jak po gryzoniach i jedzonko dla gryzonów czy ktos więcej wie na ten temat dla kogo ta klata co i jak :?: jesli do schronu jutro ja podrzuce tylko muszę wiedziec bo nikt nie pisał o takiej klatce :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt wrz 23, 2011 23:17 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

O klatke pytać Jadzię podobno do wydania po kroliku ale dokładnie niewiem czy to ta .
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Sob wrz 24, 2011 16:36 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Post » Sob wrz 24, 2011 17:50 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Właśnie wróciłam do domu po wielkim sprzątaniu w kociej chatce. Beatka , Teresa, Marlena i Ja sprzatalysmy kociarnie , od rana byla jeszcze Dorota, zdezynfekowana przy pomocy lampy zostala kociarnia zdrowa, umyte i zdezynfekowanie prawie wszystkie budki takze wiklinowe (poza ta gdzie jest zyta z maluchami), wszyskie transporterki i niektore kuwety. Bylo wielkie odkurzanie i mycie tego co tylko dalysmy rade. Na koniec wykonano pamiatkowe zdjecie , ktore zapewne zamiesci Terenia . Pozostaje jeszcze dezynfekcja (wyswiecenie ) kwarantanny , nie dalo sie niestety tego zrobic nie majac miejsca na czasowe umieszczenie kotow. Moze jednak skorzystalibysmy w tygodniu z pokoju agencji reklamowej - mam na mysli jesli pan oprozni juz swoj lokal ? musielibysmy przeniesc koty np. rano a po poludniu z powrotem umiecic w bokasach , co Wy na to ? czy ktos by pomogl ? Jesli bedzie wola i chetni to ja sie postaram skontaktowac przez kolezanke z panem z agencji , pokoj agencji jest tego panan do piatku 30 wrzesnia.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob wrz 24, 2011 19:05 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

gosiakot pisze:Moze jednak skorzystalibysmy w tygodniu z pokoju agencji reklamowej - mam na mysli jesli pan oprozni juz swoj lokal ? musielibysmy przeniesc koty np. rano a po poludniu z powrotem umiecic w bokasach , co Wy na to ? czy ktos by pomogl ? Jesli bedzie wola i chetni to ja sie postaram skontaktowac przez kolezanke z panem z agencji , pokoj agencji jest tego panan do piatku 30 wrzesnia.

Bardzo dobry pomysł .Wszystko posprzątane plus naświetlanie jak najszybciej, powinno dać jakiś efekt .To świnstwo ciezko wytępić moze bedziemy mieć szczęście i będą efekty szybko .Ja pomogę na tyle ile dam radę tzn w granicach moich mozliwosci .Chętnie przyjdę może na coś się przydam . :ok:

Jestescie super że dałyscie radę OGROMNY SZACUN :!: :!: :!: :1luvu:
Trzymam kciuki aby kotki przestały chorować i jak najszybciej znalazły domki stałe -to byłaby wielka satysfakcja dla Waszego dzisiejszego wysiłku .

Mark Twain

wiesiak

Post » Sob wrz 24, 2011 19:39 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

gosiakot pisze:Właśnie wróciłam do domu po wielkim sprzątaniu w kociej chatce. Beatka , Teresa, Marlena i Ja sprzatalysmy kociarnie , od rana byla jeszcze Dorota, zdezynfekowana przy pomocy lampy zostala kociarnia zdrowa, umyte i zdezynfekowanie prawie wszystkie budki takze wiklinowe (poza ta gdzie jest zyta z maluchami), wszyskie transporterki i niektore kuwety. Bylo wielkie odkurzanie i mycie tego co tylko dalysmy rade. Na koniec wykonano pamiatkowe zdjecie , ktore zapewne zamiesci Terenia .

Zgadza się Kocia Chatka posprzątana :smokin:
No i przede wszystkim ten "perfidny" napis odzież robocza został zdrapany :wink:
Czekamy na zdjęcia 8)
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob wrz 24, 2011 20:04 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

wiesiak pisze:
Jestescie super że dałyscie radę OGROMNY SZACUN :!: :!: :!: :1luvu:

:1luvu:

Cookie1706

Post » Sob wrz 24, 2011 20:13 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

No i byłam dzisiaj u Jadzi i jej kociaków w odwiedzinach :pisanie:
Tosia strasznie wydobrzała :love:
w ogóle wszyscy koci lokatorzy są w wyśmienitej formie :wink:
No i Miodek...śpioch jeden :ryk:

Cookie1706

Post » Sob wrz 24, 2011 21:15 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Cookie1706 pisze:
gosiakot pisze:Właśnie wróciłam do domu po wielkim sprzątaniu w kociej chatce. Beatka , Teresa, Marlena i Ja sprzatalysmy kociarnie , od rana byla jeszcze Dorota, zdezynfekowana przy pomocy lampy zostala kociarnia zdrowa, umyte i zdezynfekowanie prawie wszystkie budki takze wiklinowe (poza ta gdzie jest zyta z maluchami), wszyskie transporterki i niektore kuwety. Bylo wielkie odkurzanie i mycie tego co tylko dalysmy rade. Na koniec wykonano pamiatkowe zdjecie , ktore zapewne zamiesci Terenia .

Zgadza się Kocia Chatka posprzątana :smokin:
No i przede wszystkim ten "perfidny" napis odzież robocza został zdrapany :wink:
Czekamy na zdjęcia 8)

Zaraz fotorelacja :mrgreen:

terenia1

Post » Sob wrz 24, 2011 21:17 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

:mrgreen:

Cookie1706

Post » Sob wrz 24, 2011 21:22 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

No więc faktycznie - Kocia Chatka wysprzątana :1luvu: koty na zdrowej miały duży szok :mrgreen: ale z przyjemnością wróciłay na stare włości - Gosia wypucowała wszystkie kosze, koszyki, kontenerki itd, wszyskie posłanka wymienione, drapaki wyczyszczone, jedzenie posegregowane, z lekami miałyśmy spokój bo Wiesia wszystko pięknie posegregowała i opisała :1luvu: mam nadzieję że nie nabałaganimy w lekach :wink:
Podłogi pomyte, śmieci wywalone - tak że spędziłyśmy wspólnie miłe sobotie popołudnie, Dorotka rano włączyła lampe na zdrowej i obrobiła ranny dyżur :D
A tu ekipa sprzatająca ze wspomagaczami :D chciałyśmy napoić Pędzla ale się nie dał :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

terenia1

Post » Sob wrz 24, 2011 21:24 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Cholera nareszcie posprzątały i dały nam wreszcie jeść ileż można było czekać :evil:
Obrazek

terenia1

Post » Sob wrz 24, 2011 21:25 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Wyglądamy czarująco :smiech3: :roll: :king:

Cookie1706

Post » Sob wrz 24, 2011 21:25 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

A ja to mam gdzieś niech sobie sprzątają śpię i nie przeszkadzać mi :mrgreen:
Obrazek