dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 29, 2011 22:10 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:
Marzenia11 pisze:no i git! !!! Fil jutro jedzie do ds :lol: :lol: :lol:
spadam na pifffko :piwa: :piwa: :piwa:

:dance: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2:

no i Syjama !!!!!

:dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance2:

no i d . . a !
adopcja Syjamki odwołana ze względu na chorobę rezydenta..

:( :roll: :( :roll: :(
tak czy inaczej duuużo zdrowia dla Ridwanika i trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw wrz 29, 2011 22:53 Re: dt Smarti 6

hurrraaaaa....mamy lampę bakteriobójczą :D :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw wrz 29, 2011 23:06 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:hurrraaaaa....mamy lampę bakteriobójczą :D :piwa: :piwa: :piwa:

super!!!!!
właśnie o tym dzisiaj myslałam... może mi się przydać.

mam straszny plan związany z moimi wyrzutami sumienia i głębokim poczuciem winy... od jutra zaczynam zbierać konstruktywne informacje. Albo pójdę na noze, albo na obrzydliwą lizusowską manipulację - wtedy wespnę się na wyżyny swoich umiejętności i jeszcze podszlifuję warsztat.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw wrz 29, 2011 23:09 Re: dt Smarti 6

Jeśli chodzi o Syjameczkę to z allegro jest sporo zgłoszeń - na razie odmawiałam z różnych przyczyn, dzisiaj zadzwoniła pani z Krapkowic (chyba opolskie, z tego co pamiętam) z chęcią jej adopcji i żadnym innym kotem nie była zainteresowana. smarti jak to nie za daleko dla Ciebie to jutro do niej zadzwonię i przepytam na okoliczność - dzis z wiadomych względów nie przepytywałam.

no i Fil znalazł dom przez allegro :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: a ja długi czas byłam sceptyczna .. :oops: :oops: :oops:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw wrz 29, 2011 23:30 Re: dt Smarti 6

paradoksalnie allegro okazuje się-nie po raz pierwszy- jednym z sensowniejszych źródeł ds'ów. Na nowe drogi życia :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt wrz 30, 2011 7:12 Re: dt Smarti 6

no to dobrze mi się piątek zaczął - po przeczytaniu takich info :)
Fil wreszcie będziesz miziany i noszony na rękach do woli , mocne :ok: za jego nowe cudowne życie.
Syjameczka trzymam :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt wrz 30, 2011 7:50 Re: dt Smarti 6

Smarti tu jest Mała Czarna:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater

a tu jej towarzysz kot Edek
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

i pies Ryszard

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

W sobote cyknę kilka fotek

Dopis: UUUUU nie umiem wrzucić fotek z FB :twisted: - trzeba byc zalogowanym , wtedy widać
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pt wrz 30, 2011 11:52 Re: dt Smarti 6

dzięki Edycia :D jak "Mój' wróci do domu to wskoczymy sobie na fb bo ja sama nie umiem :oops:
czy mogłabym cię prosić abyś zapytała "Swojego" gdzie można wymienić tę tańszą szybkę do iphona bo zaraz całkiem mi sie rozleci,więc pora o tym pomyśleć :D

Marzeniu-przepytaj proszę panią dla Syjamuni-w koncu to i tak nie warszawianka z urodzenia :ryk:
za kilka dni zapytamy jak się czuje Ridwan ale mnie te problemy zołądkowe u maine coonów brzydko się kojarzą-mam nadzieję że Państwo nie padli ofiarą tej ani podobnej hodowli z której kolejne maine coony jeżdzą ze swoimi zrozpaczonymi Dużymi do mojej wet.Ani z podobnymi objawami...ona ma tam istne wycieczki młodych kiciów tej rasy-nie wiem czy tak jest wszędzie ale jeśli tak to strach pomyśleć ... :(

natomiast Filemon o 15.30 rusza w drogę do Nowego Życia !!!
...uszki czyste :cat3: , lokatorzy wytruci :mrgreen: , pazurki obcięte :oops: , uśmiech lśniący :lol: , footerko wyczesane 8) , wyprawka spakowana :piwa: a pysio roześmiany :love: :kotek: :love: :ryk:
..tylko mnie troszkę smutno że już nie bedę mogła całować tego słodkiego pysia i bawić się w gilgotki się z tym tłuściutkim ciałkiem... :roll: :ryk:

smarti

Post » Pt wrz 30, 2011 12:21 Re: dt Smarti 6

1. na FB jest tylko 1-dna fotka Małej, w niedzielę wrzucę swoje na Miau,
2. temat szybki przekazałam TŻ-owi,
3. ale przynajmniej będziesz żyła z myślą że Fil szczęśliwie spędzi następne latka swojego życia :)

EdytaB_a

Post » Pt wrz 30, 2011 16:26 Re: dt Smarti 6

Edytko - kliknij prawym na zdjęcie, wybierz "kopiuj url zdjęcia" i potem wklej otrzymany adres pomiędzy znaczniki IMG.
Kod: Zaznacz cały
[img][/img]

Wejdzie od razu :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt wrz 30, 2011 16:34 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:Edit:
i jeszcze chciałam powiedzieć że zauważyłam iż w miarę wzrostu ilości czarnych kotów u mnie w domu, wzrastają również i konkretyzują się nasze widoki na grubszą gotówkę-można powiedziec że wzrastają proporcjonalnie do doroślenia kociaków...poważnie...dlatego...chocby dlatego,warto mieć czarrrrne koty :D :ok: :ok: :ok:...my mamy obecnie 10 :D :piwa:

Smarti, czy długo trzeba czekać na hossę czarnokocią?
Przedwczoraj wzięłam spod bloku czarnego 4-5mieięcznego kocurka.
Jak kasa się nie pojawi to za jakiś czas dostaniesz ode mnie paczkę 8)

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt wrz 30, 2011 19:46 Re: dt Smarti 6

no "moje " czarne maluchy urodziły sie pamiętnego dla nas 30-go kwietnia,a Promysiowi właśnie stuka u nas...roczek :D :kotek: ...a więc musisz wykazać trochę cierpliwości i czarrrrnokocia magia na bank poskutkuje :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Pt wrz 30, 2011 19:53 Re: dt Smarti 6

Kiedy ja bym Go chciała jak najszybciej wydac 8)

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt wrz 30, 2011 20:02 Re: dt Smarti 6

magaaaa pisze:Kiedy ja bym Go chciała jak najszybciej wydac 8)

no to już wiesz, Twoja decyzja i wybór :mrgreen: chciałabys mieć kasę i oddać czarnego kota? :evil: :evil: :evil: :D :D :D

Marzenia11

Post » Pt wrz 30, 2011 20:03 Re: dt Smarti 6

A ja sobie pifffkuję bo dzisiaj ... dwa koty znalazły dom!!! :D :D :D :piwa: :piwa: :piwa:

a w niedzielę wizyta pa dla Syjameczki na Bemowie :ok: :ok: :ok:
oczywiście szukam chętnych na pójście ze mną - Jelonki, ul. Synów Pułku, niedziela godz. 11-12
PLEASE :wink:

Marzenia11

[poprzednia][następna]